Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szacunek dla Pani Doktor. |
Mało tego chodzi po parkingu i zaczepia kierowców;-(Jasna cholera bierze gdy taki wsadza Ci łeb do auta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szacunek dla Pani Doktor. |
|
Przestańcie z tymi shinyboxami, bo wszędzie to spamują. To jest jedno wielkie ****, a nie ekskluzywne marki
|
|
mozna pociongnonc z okcia rudy błazen z druhem
|
|
Jasiu,przyjdz i jutro daj mu z tego okcia,to ja spokojnie zaparkuje;-)
|
|
czyzby gosc zwany aniołem ? rudy błazen z druhem
|
|
Papierzaków jest moc... ;) Kasia..
|
|
Kureczki już są. A kurki w śmietanie... palce lizać, ostatecznie może być i jajecznica :) DiDi
|
|
hm... to może na początek to: serial: Cowboy Bebob, Elfen Lied, Chobits, XTV, Death Note, Neon Genesis Evangelion, Wolf's Rain film: Princess Mononoke, Spirited Away, Ghost in the Shell, Animatrix miłego oglądania:)
|
|
Chciałabym dowiedzieć się coś na temat tego salonu a przede wszystkim czy ładnie układają fryzury????
|
|
nowa 11 czy ciebie nie pop...liło z tym postem?
|
|
ja jestem zadowolona,polecam
|
|
Neurolog dziecięcy? Myśmy przeszli przez leczenie padaczki. Naszą córcię uratowała dr Marzanna Wołk. Nadzwyczajny lekarz i człowiek. Każdemu takiego życzę. :)Zuza-anka napisał(a): > ja również byłam u dr Wołk. Mam 22 lata i własnie ta pani > neurolog rok temu wyleczyła mnie z napadów padaczki. Teraz > był u niej mój braciak 15-letni i już ma dużo mniej > napadów. dr Wołk jest solidna i kontaktowa. > > happy napisał(a): > > > Dr. Marzanna Wołk Białystok ul. Szpitalna 39 tel. > > 858744334 Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni .
|
|
Witam znam bardzo dobrego neurologa ktory przyjmuje kolo Olsztyna wizyta kosztuje 100zl nr. tel 503707077 „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wystarczy używać carpooling.pl i jest się łatwiej umówić, czasami jak jeżdżę też tam wrzucam przejazd.
|
|
jeszcze i tak...http://youtu.be/O-JDVpSLhfA „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
DROGÓWKA ZAMIAST ZROBIĆ ROBOTĘ ZAKOŃCZYĆ I NASTĘPNA ZACZĄĆ TO TAK *******Ą TU WYKOPIĄ TAM ZACZNĄ, POJADĄ W INNE MIEJSCE A TY SIĘ BUJAJ JAK ROBIĆ TO DO KOŃCA A NIE POROZPIEPRZA I ROZKOPYWAĆ GDZIE INDZIEJ PÓŹNIEJ KORKI I UTRUDNIANIA W RUCHU DROGOWYM bez sensu.............................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |