piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizyjna cenzura w niemieckich polskojęzycznych stacjach

Było kilkanaście firm, Urząd Pracy, OHP, Edpol, Novum, Kredyt Bank i jeszcze kilka. Spodziewałam się naprawdę jakiś ofert pracy i się rozczarowałam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizyjna cenzura w niemieckich polskojęzycznych stacjach

Nie bronię wędkarzy, bo wiem, że sami potrafią zrobić wiele złego. Wśród nas też są kłusownicy - nie zaprzeczam.
Ale na miłość boską nie można obniżać pewnych standartów i nie można podchodzić do sprawy - To nie mój interes, mam to gdzieś, to tylko ryby itp. To właśnie przez takie zachowania duża część "zachodu" traktuje nasz kraj i nas prawie jak "dzikich".

Wszystko zależy od światopoglądu i rodzaju wyznawanych zasad. Pewne wypowiedzi powyżej są tylko potwierdzenie tego, że społeczne przywolenie na łamanie prawa czy też obojetność są mocno w nas zakorzenione.

No cóż... jeżeli ktoś jest płytki to i płytko podchodzi do sprawy.

Niestety ludzi o 1 cm choryzontach jest dużo...

Pozdrawiam

Rafa

www.wedkarskabrac.pl

Witam,szukam siłowni na której można kupić najtaniej karnet,proszę o ceny,sprzęt jaki tam oferują i ewentualne miejsce.

Napisz jakie są koszty i od czego zależą, dobrze?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org