Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizyjna cenzura w niemieckich polskojęzycznych stacjach |
Było kilkanaście firm, Urząd Pracy, OHP, Edpol, Novum, Kredyt Bank i jeszcze kilka. Spodziewałam się naprawdę jakiś ofert pracy i się rozczarowałam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizyjna cenzura w niemieckich polskojęzycznych stacjach |
Nie bronię wędkarzy, bo wiem, że sami potrafią zrobić wiele złego. Wśród nas też są kłusownicy - nie zaprzeczam. Ale na miłość boską nie można obniżać pewnych standartów i nie można podchodzić do sprawy - To nie mój interes, mam to gdzieś, to tylko ryby itp. To właśnie przez takie zachowania duża część "zachodu" traktuje nasz kraj i nas prawie jak "dzikich". Wszystko zależy od światopoglądu i rodzaju wyznawanych zasad. Pewne wypowiedzi powyżej są tylko potwierdzenie tego, że społeczne przywolenie na łamanie prawa czy też obojetność są mocno w nas zakorzenione. No cóż... jeżeli ktoś jest płytki to i płytko podchodzi do sprawy. Niestety ludzi o 1 cm choryzontach jest dużo... Pozdrawiam Rafa www.wedkarskabrac.pl
|
|
Witam,szukam siłowni na której można kupić najtaniej karnet,proszę o ceny,sprzęt jaki tam oferują i ewentualne miejsce.
|
|
Napisz jakie są koszty i od czego zależą, dobrze?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |