Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komunikat biskupa kościoła katolickiego!!!! |
Jeśli ktoś posiada nissana x-traila 2.0 z zamontowaną instalacją gazową to może napisze gdzie była montowana instalacja,ile pali gazu,wady,zalety i ew.problemy takiego rozwiązania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komunikat biskupa kościoła katolickiego!!!! |
Targi pracy były tylko z nazwy. Tylko jeden w wystawców proponował pracę ale dla informatyków a reszta nawet nie wspomniała o pracy. KB Bank szukał klientów, którzy założą u nich konto. Warsztaty były nawet interesujące, zapisali na nie licealistów (chyba 2 klasa liceum)
|
|
to za te bilety się płaci? Ja myślałem że to za kare rodzice wysyłają tam swoje ułomne dzieci :-) Żeby sobie po wrzeszczały
|
|
hej ja uzywam Syntetyczny biały smar do łańcuchów firmy Valvoline (White Synthetic Chain Lube 400ml) jest poprostu super trzyma sie długo łańcucha i nie brudzi innych elementów moto.Kupywałem w motoryzacyjnym Brad Auto na ksieznej Anny.Nie pamietam juz ile zapłaciłem. Jezdze HONDA CBR 600 facmen
|
|
Dziekuje za Wsze odp. Byłam u lekarza z synkiem i mam leki jak wyżej. I jeszcze ja dostałam tego ochydztwa.
|
|
łapa dupe se nasmaruj olejem:D facmen
|
|
dziksu Dzięki:) Wypróbuję ten specyfik:) Ja posiadam Suzuki VZ 800;) rudy błazen z druhem
|
|
Mysle ze ta mniejsza maskarada w polo była lepsza tu to trzeba isc chyba na cały dzien weszlam to nie wiedziałam odkąd zaczynac
|
|
moge dac 40 za ten dysk jak bez b-s
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |