piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Judy grzech śmiertelny

to ta miejscówa pod filarami ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Judy grzech śmiertelny

Malutka,może razem pójdziemy?

a ja myslalem o takim czyms, zeby wynajac od rolnika kilkaset metrow kwadratowych ziemi - wynajac = dogadac sie, ze podzielimy sie zyskiem w jakiejs tam proporcji, w zaleznosci od dnia i wplywow. Wystawic glosniki wynajete np. z domu kultury, postawic beczke z piwem i pare stolikow z parasolami. Oczywiscie puszczac dobra muzyke nastrajajaca letnio i rozrywkowo. Porozwozic ulotki po miescie z informacja o imprezie na wolnym powietrzu. No i mysle, ze przy pelnym zaangazowaniu w taki temat, moznaby bylo troche ludzi sciagnac. Problem moglby sie tylko pojawic przy okazji jakiegos nieoczekiwanego mordobicia... no ale sukces rodzi sie przeciez w bolach :D Na sezon letni moznaby z tego wyżyć ;)

W centrum Łomży postaw konfesjonał i daj promocję na pokutę...

soho
Gówna do malin nie da się porównać, ale sali weselnej do klubu z klimatem też nie. A ten nowy lokal to niestety kolejna w naszym mieście sala weselna.

lalka? chyba walizka :) swietny pierwszy spektakl :)

wpisz w google jest pełno o tym tematów

happy

jak rtg nic nie wykazalo

to usg nie dostaniesz bo w szpitalu nie maja odpowiedniego sprzetu [ewentualnie dol podkolanowy - ale co tam widac? tylko miesnie i naczynia]

najlepiej zrobic rezonans - szybko to koszt 420zl w szpitalu [podobnie w enel-med]
ewentualnie oczekiwanie kilka miesiecy w szpitalu lub ok 2miesiecy w enel-med [w obu przypadkach po skierowaniu] samo skierowanie to dla lekarza nie problem ale niektorzy przyjmujacy w szpitalu wcale nie wpadaja na taki pomysl

ps
jak robisz prywatnie to lepszy obraz bedzie w szpitalu

jezeli lekarz bez badan - to znaczy tylko po rtg - zaleci rehabilitacje to go nie sluchaj!

dziwi mnie brak skrecenia czy upadku/ urazu

mimo wszystko obstawialbym lakotki wiezadla lub cos z typu klykcie badz rzepka

noga puchnie? zbiera sie woda?

Prosze poradzcie co najlepsze na ospe u 3-letniego dziecka.

Drewniane najlepsze laski :D

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Doklej sztuczne wąsy to w każdym

Proponuje najpierw wyłapać wszystkich "wielkich" wędkarzy co chowają 20-centymetrowe szczupaki po butach. Wtedy też jesteście tacy chojracy i od razu dzwonicie na policję. Przecież kradzież to kradzież- co za różnica czy ktoś stawia siatkę czy bierze do domu ponad limit.

z takim podejsciem napewno znajdziesz .. pelno jes takich lasek np. pod yama ledwa trzymaja sie na nogach i innych klubach

Książka nie jest moja, gdyż nie ja jestem jej autorem, a jej tytuł to: "Amerykańscy chłopcy", opisująca losy żołnierzy w Wietnamie. Możesz być nieco zawiedziony, gdyż dupnych opisów niema aż tak wiele i prawie bez szczegółów. Pomimo to, książka jest znakomita i jeżeli ktoś przeczyta, napewno zgodzi się z moją opinią. Co zaś się tyczy książek w ogóle. Nie tyle czytam, co słucham. I na dzień dzisiejszy, posiadam około 700 niewysłuchanych jeszcze książek w formacie mp3, których treść jest czytana przez profesjonalnych lektorów takich jak: Zapasiewicz, Jasiński, Machalica, Wardejn i inni.Ci wymienieni z nazwiska, to moi ulubieni. Ponadto posiadam 4000 różnych książek w formie tekstowej. Które bez większego kłopotu można przerobić do formatu mp3 i będą wówczas czytane przez syntezator mowy, np Jacek. Po prostu i zwyczajnie, nie kładę się spać nie mając przy sobie odtwarzacza mp3 i słuchawek na uszach. I tak jak niektórzy wolą muzykę, ja preferuje książkę.
Co zaś się tyczy mojej wiedzy nie tylko toretycznej. Nie jest tak wielka jakbyś sobie życzył i przypuszczasz. I tu znowu mocno Ciebie rozczaruję, gdyż sprowadza się jedynie do związków z kobietami. Więc sam widzisz i jak pisałeś powyżej, to nie to, co lubisz. Toteż niewiele Ci pomogę. Lecz nie przejmuj się, z Twoją determinacją i głodem wiedzy, szybko znajdziesz takich którzy znacznie ją powiększą.. Podobnie jak i dupsko.
A z tą wszechwiedzą również nie przesadzaj. Piszą na tym forum osoby z którymi obawiałbym się wszczynać dyskusję na niejeden temat, gdyż są dużo lepsi ode mnie.

Milton

mjeciu wiesz co? Pomysł może i niezły, tyle tylko że, takich działek musiałbyś wynająć czy wydzierżawić znacznie więcej. Bo jak już tę ostatnią szlag by trafił, to aby ta pierwsza zdążyła się zregenerować. Jakby nie patrzeć, przy tych beczkach piwa i muzyce, odlewający się szybko wypaliliby całą florę. Nie wspominając już o wytrutym wszelkim żywym stworzeniu.

facmen

moze nowy ciucholand to jest teraz na czasie

Treść jest ukryta

zainwestuj w swoją edukację, może ktoś nauczy ciebie korzystać z wyszukiwarki, bo takich tematów było tu pełno...

A jaki gatunek anime Cię interesuje?

a ile dziecko ma lat lub miesięcy?

Witam!
Czy ktoś z Was był już w tym roku na grzybobraniu? Może raczej kurko-braniu ;) Pogoda sprzyjająca, powinno się już coś dziać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org