Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzaskowski nowa nadzieja. |
kropka 64 jakis czas temu przyjmowala na Dmowskiego, fajna okulustka, nie wiem gdzie sie przeniosla facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzaskowski nowa nadzieja. |
To bracia są... facmen
|
|
Jak wam się podobał mecz..? Moim zdaniem 1:1 To naprawdę dobry wynik.. Całe szczęście że się wzieli w garść w drugiej połowie, bo pierwsza masakra..
|
|
WYQR.SCIE!!!!!!!!!!!!! Brawo Nasze Chlopacaki!!!!!!!!
|
|
Dobry fryzjer w Łomży ? Dziękuje za podpowiedzi
|
|
To takie małe, przytulne przedszkole (Sikorskiego, powyżej Lidla)z dobrą kadrą i ładnym ogrodem, a dyrektorka zna po imieniu chyba wszystkie dzieci :-) Szczerze polecam.
|
|
w Qube jest super. W soboty świetnie bawią młodzi i starsi (dzieci nie ma). Muzyka jest uniwersalna, przy której każdy może się bawić. W niedzielę jak słyszałam bawią się seniorzy, im też coś się należy od życia. A zeby w niedzielę tylko piwo wypić, to w Łomzy jest na każdej ulicy jakis bar.
|
|
Witam. Zbliżam się do osiągnięcia wieku pełnoletności, a co za tym idzie, również do zrobienia prawa jazdy. W planach mam zrobienie na raz kategorii A + B. Moje pytania brzmią: Gdzie najlepiej przygotowują do egzaminu (kat. A+B na raz)? Ile mniej więcej to kosztuje? Co wchodzi w cenę kursu? Czy trzeba dopłacać za badania/egzaminy wewnętrzne itp.? Jaki ośrodek polecacie? Prosił bym też o jakiś numer kontaktowy/adres siedziby ośrodka. Z góry dziękuję i pozdrawiam wodeczka94 ;)
|
|
"J.W.o lesbijkach nkomu nieprzeszkadzają a jesli ktos czegos szuka i pyta forumowiczów to babach i usuniety.dziękuje za takie forum" Ja tez poszukuje wiec czemu taki tekst? nie mam prawa tu pisac? facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |