Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"COVID-19: Polska europejskim prymusem\" - tytułuje w czwartek (11 czerwca) swoją analizę sytuacji epidemicznej i gospodarczej w Polsce w kontekście pandemii francuski dziennik ekonomiczny \"Les Echos\". |
Jak dowalą Grekom to moze da sie jeszcze cóś uratowac. Pieprze to. Gówno jak wszystko co wciskają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"COVID-19: Polska europejskim prymusem\\\" - tytułuje w czwartek (11 czerwca) swoją analizę sytuacji epidemicznej i gospodarczej w Polsce w kontekście pandemii francuski dziennik ekonomiczny \\\"Les Echos\\\". |
Witam, czy moze ktos z Was posiada numer do ww Pana ? Ten ktory wyskakuje po wygooglowaniu nie istenieje
|
|
Re: \\\"COVID-19: Polska europejskim prymusem\\\" - tytułuje w czwartek (11 czerwca) swoją analizę sytuacji epidemicznej i gospodarczej w Polsce w kontekście pandemii francuski dziennik ekonomiczny \\\"Les Echos\\\". |
Czy mógłby ktoś napisać mi gdzie mogę kupić liście tytoniu lub gdzie w okolicach Łomży znajduje się plantacja tytoniu ? Z góry dzięki za odpowiedz :)
|
|
Ja Polecam OSK Borawski,tu masz kontakt:http://oskborawski.prv.pl/ Robiłem u nich 3 kategorie,ABC. Co do ceny na pewno sie dogadzasz,za egz wew nic nie dopłacasz,a w cenie masz wszystko czyli: egz wew,testy do nauki i plac. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |