piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybitny Polityk PO w Warszawie działa...

Proszę bardzo - informacje można potwierdzić na stronie banku. Konto dla Młodych w PKO - za darmo do 26 lat, do 30 lat przy wpływach min. 1 tys. zł, 0 zł za wypłaty z wszystkich bankomatów (nie tylko w Polsce, ale na całym świecie), przelewy internetowe za darmo i podobnie karta (przy transakcjach min. 350 zł miesięcznie). Jest też konto za Zero, bez Granic, jest Pierwsze, Pogodne. Nie ma sensu bym o każdym pisał - wszystko jest na stronie. Ja mam dla Młodych i na prawdę jestem zadowolony. Jak ktoś ma stare konto, to może to być drogi bank, ale dla mnie jest tani - i jest wszędzie!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybitny Polityk PO w Warszawie działa...

pytam, bo warto pojechać na strefę kibica do Warszawy

Witaj sound!
Mogę Ci zaoferować taki zespół, gramy przy jednej z parafii naszej diecezji, gralismy na wielu slubach. Gitara, fortepian, 3x wokal dziewczęcy.
Skontaktuj się na maila: krzymal115@wp.pl.

tylko pisu

Operacje kartą na 350 zł miesięcznie? Szkoda, że nie na 3500zł... W mBanku wystarczy operacje kartą na 100 zł, a w Deutshe Banku wystarczy 1 operacja miesięcznie, nie ma znaczenia na jaką kwotę. I te ograniczenia wiekowe. Można coś lepszego znaleźć. Że nie wspomnę o koszmarnych kolejkach w banku PKO i niezbyt miłej obsłudze. Nawet do bankomatów bywają kolejki. Dla mnie kicha i nie wiem, że ktoś przy zdrowych zmysłach ma tam konto, chociaż to oczywiście każdego osobisty wybór. Gustibus non est disputandum.

Filmofan... sklepie no co ty nie gadaj,bym sie nie domyslila myslalam,ze u dentysty... CHODZILO MI O KONKRET :)

kalam co trzeci facet według wyliczeń naukowców jest gayem:)
Raz,dwa trzy, na pewno gayem jesteś TY ,możesz po tej informacji bacznie się przyglądać facetom:)

Czy to prawda,że test będzie jeszcze 24 czerwca ??

wie ktoś może coś o jakimś domu do wynajęcia w łomży lub okolicy???
wiem ze forum to nie miejsce na ogloszenia ale szukam domu z tym sie ludzie nie oglaszaja tylko jeden przez drugiego sobie przekazuja inaczej jest z mieszkaniami ale mi zalezy na domu. z gory dzieki za odp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org