Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adam Bielan, szef kampanii Andrzeja Dudy - możemy przegrać. |
Polecam, żadna inna szkoła!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adam Bielan, szef kampanii Andrzeja Dudy - możemy przegrać. |
Jw... Wieśniak, burak dwa bratanki i do disco i do szklanki Nie ważne czy ze wsi czy nie.. Warszawiak może być wieśniakiem, kwasiarzem.. Znam jednego osobiście :)
|
|
Znam baaardzo dużo ludzi ze wsi i niestety muszę stwierdzić,że to ludzie w większości podli.Nie żebym "miastowych" wywyższał,ale w ludziach ze wsi jest pewna charakterystyczna cecha.Jaka?Za wszelką cenę starają się udowodnić,że są we wszystkim najlepsi.
|
|
Jak ciągle ludzie ze wsi są spychani na boczny tor ze względu na pochodzenia tak starają się pokazać, że są coś warci. Dla mnie jak wspomniałem wyżej ocenianie innej osoby przez pryzmat pochodzenia to kretynizm. Ale większości i tak tego nie da się wytłumaczyć. Pozdrawiam.
|
|
Jakim prawem pozbawiasz życia (lub ciężko ranisz) te istoty? Przecież taki ptak nie ma świadomości, że Ci szkodzi. A Ty zabijasz za to, że skubnie czereśnie?
|
|
Restauracja grecka na legionow? - pycha :) chodze tam czasem ze znajomymi i zawsze wychodze zadowolona. Polecam :)
|
|
Po co prorokować ?:) Polacy w I połowie meczu z Grecja pokazali na co ich stać, dlatego to niekoniecznie musi być prawdą, że Rosja nas ogra :) Spokojnie poczekajmy do jutra:)
|
|
30+ 'ma kasę,pracę,mieszkanie,jest pewna siebie wie czego chce od życia" ro czemu w nocy chce się do kogoś przytulić i nagle uświadamia sobie że obok nikogo niema jest puste zimne miejsce. Potrafisz odpowiedzieć mi na to pytanie?
|
|
Witam :) Biorę w lipcu ślub i chciałabym żeby jakiś zespoł zagrał na tym ślubie. Organista oczywiscie jest potrzeby, ale chciałabym coś innego... wzbogacić tę uroczystość, żeby była wyjątkowa rówież muzycznie.. myslalam o gitarze, skrzypcach... zastanawia mnie czy słyszeliscie o jakims zespole slubnym? Nie chodzi o zespoly weselne.. tylko jakiś młodziezowy działający przy parafii? Ma ktos jakies doświadczenia? U mojej kolezanki śpiewaly i graly jakies dziewczyny... przepiekna oprawe przygotowaly ale niestety zgubila do nich kontakt. Poradzcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |