Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSowski minister namawiał, żeby nauczyciele, którzy nie będą pracować przez \"kilka, kilkanaście dni - popracowali u rolników” , ciekawe czy to też zaproponuje górnikom ? |
a noc poslubna tez nagrywaja,dolaczaja sie do trujkata???hihihi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSowski minister namawiał, żeby nauczyciele, którzy nie będą pracować przez \\\"kilka, kilkanaście dni - popracowali u rolników” , ciekawe czy to też zaproponuje górnikom ? |
Możecie napisać w którym miejscu w Piątnicy jest ten servis klimatyzacji...?Bo mam prawdopodobnie klime do odgrzybienia bo cos po odpaleniu auta ok tak 15sek czuc nieprzyjemny zapach z kratek...._maly_ jak myslisz czy to zagrzybiona klima bo widze ze jestes kumaty w tym temacie...?
|
|
Re: PiSowski minister namawiał, żeby nauczyciele, którzy nie będą pracować przez \\\"kilka, kilkanaście dni - popracowali u rolników” , ciekawe czy to też zaproponuje górnikom ? |
green ja nic nie kombinuje;-) wystarczy m to co kiedyś mi powiedziałaś;-) i to mnie bardzo podbudowało;-)
|
|
ok, niech Ci będzie...:) ale co do wypowiedzi powyzej to mnie nie krytykuj bo napewno uważasz podobnie, nie oszukuj się..:)
|
|
Szukam informacji na temat pracy w ZPK Szumowo od osób które tam jeżdżą lub jeździły.jak wygląda tam praca i jakie zarobki są w tej firmie no i jaką atmosfera tam panuje? o
|
|
Chodzi o mentalność a nie pochodzenie; burak to burak, nie ważne gdzie mieszka. A, i żeby nikt źle nie zrozumiał, to że ktoś słucha pośledniej muzyki nie znaczy, że jest burakiem. Po prostu prawdopodobieństwo jest większe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |