piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Juda łże jak PieS

A jak green sugeruje ze powinno się to leczyć? Eksperci stwierdzili ze to nie jest choroba ani zaburzenie psychologiczne, wiec poinformuj mnie o tym co eksperci nie wiedza, lub jak oni się mylą.
2000 lat temu w najbardziej rozwiniętych kulturach na świecie (Grecja, Rzym) homoseksualizm był totalnie akceptowany jako jedna z normalnych form miłości.
nie pisz mi ze to wstręt...ja mam wstręt do wielu rzeczy ale one nie budzą we mnie takiej nienawiści!
nalezysz do sredniowiedcza!!
jest tyle obrzydliwych rzeczy na tym świecie a Ty sobie wybierasz specyficznie ta?
A czego się brzydzisz dokładnie? Ze dwóch facetów może się całować? Co tak strasznego? Są nieliczne wypadki gdzie facet prosi kobiete zeby mu na$rala na twarz i do ust i to jest bardziej naturalne bo miedzy facetem i kobieta?
Czy moze sie brzydzisz ze faceci robia sobie loda? A jednak, co tak obrzydliwego? Laski robia facetom loda codziennie i nikt sie nie brzydzi.
Wiec moze ze seks analny Ciebie brzydzi, to jest bardziej zrozumiale, ale interestujacy fakt jest taki ze o wiele wiecej facetow dzis bzykalo sie w pupe z kobieta niz z facetem...wiec jak to, trakt analny i "brod" kobiety jest jakos inny niz faceta?
wyglada mi na to ze generalnie lubia ten rodzaj zabawy z laska...lekka hypokryzja!!

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Juda łże jak PieS

Jak mogę dojechać do Bud Czarnockich z Łomży, nie mając samochodu? autobusy czy coś takiego jeżdżą tam?

green jesteś inteligentom Kobietą z zasadami. Les szuka kogoś a wy wciskacie swoje własne ja nie napisała że chce mieć dziecko tylko że szuka partnerki. Więc nie rozumiem o co ta cała afera i dym.

motocykl czy skuter

..ja żebym była prawnikiem to nie żałaowałabym tych ponad 150zł za profesjonalne ściągnięcie koloru...;)

a co konkretnie na reymonta

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org