Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Juda łże jak PieS |
A jak green sugeruje ze powinno się to leczyć? Eksperci stwierdzili ze to nie jest choroba ani zaburzenie psychologiczne, wiec poinformuj mnie o tym co eksperci nie wiedza, lub jak oni się mylą. 2000 lat temu w najbardziej rozwiniętych kulturach na świecie (Grecja, Rzym) homoseksualizm był totalnie akceptowany jako jedna z normalnych form miłości. nie pisz mi ze to wstręt...ja mam wstręt do wielu rzeczy ale one nie budzą we mnie takiej nienawiści! nalezysz do sredniowiedcza!! jest tyle obrzydliwych rzeczy na tym świecie a Ty sobie wybierasz specyficznie ta? A czego się brzydzisz dokładnie? Ze dwóch facetów może się całować? Co tak strasznego? Są nieliczne wypadki gdzie facet prosi kobiete zeby mu na$rala na twarz i do ust i to jest bardziej naturalne bo miedzy facetem i kobieta? Czy moze sie brzydzisz ze faceci robia sobie loda? A jednak, co tak obrzydliwego? Laski robia facetom loda codziennie i nikt sie nie brzydzi. Wiec moze ze seks analny Ciebie brzydzi, to jest bardziej zrozumiale, ale interestujacy fakt jest taki ze o wiele wiecej facetow dzis bzykalo sie w pupe z kobieta niz z facetem...wiec jak to, trakt analny i "brod" kobiety jest jakos inny niz faceta? wyglada mi na to ze generalnie lubia ten rodzaj zabawy z laska...lekka hypokryzja!! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Juda łże jak PieS |
Jak mogę dojechać do Bud Czarnockich z Łomży, nie mając samochodu? autobusy czy coś takiego jeżdżą tam? ***** ***
|
|
green jesteś inteligentom Kobietą z zasadami. Les szuka kogoś a wy wciskacie swoje własne ja nie napisała że chce mieć dziecko tylko że szuka partnerki. Więc nie rozumiem o co ta cała afera i dym.
|
|
motocykl czy skuter
|
|
..ja żebym była prawnikiem to nie żałaowałabym tych ponad 150zł za profesjonalne ściągnięcie koloru...;)
|
|
a co konkretnie na reymonta facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |