piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
brawo Allegro!

NAJTANIEJ NA POLIGONOWEJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: brawo Allegro!

Nie przepadam za gościem. Szkoda, że Mezo nie przyjedzie;) Bije Bednarka na głowę. To tak w temacie "Bitwy na głosy" w której walczyli obaj.

Hej, czy ten termin jest aktualny jeszcze??

facmen

Maju, a co Ty widzisz zdrożnego w powyższych postach? Jak dotychczas nikt nie używa wulgaryzmów. Dla mnie np wszystko jest jak najbardziej w normie. Normalne że, Prezes o kogoś pyta. I gdybym spotkał ową panią i wiedział o kogo chodzi, na pewno udzieliłbym właściwej odpowiedzi. A to że, ktoś wrzuci coś żartem lub nie, również nie powinno specjalnie dziwić. Jeżeli należysz do tych cichych i pokornego serca, a w dodatku przewodzisz łomżyńskim Tercjankom, Wówczas i Twoje wzburzenie jest zrozumiałe.
Reasumując, zajefajnie i po ...

kiedyś Kamiński studio było moim faworytem

mkp86 co dają to brało się w poprzedniej epoce a pracy szuka się konkretnej a co do pieniędzy to tych a Łomży nie zarobicie chyba że tu:

Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji.
Jednak inwestując już np 5 tyś.USD można już od 2 dnia wypłacać po 100$ bo
otrzymujesz 2% dziennie.
Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej)
Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 21-szej: oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji:
http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam i poszukuję kilku inwestorów najlepiej z taką jak wyżej gotówką.Pisz: andreo@onet.eu

także Łomża ma swoich filmowców wcale nie najgorszych a jak ktos wymienia firmy za 8 tyś za filmowanie to są lepsze na woronicza tam chłopaki spełnią wszystkie marzenia tylko ceny na pewno nie łomżyńskie...

Po co wam jechać i się denerwować przecierz Polska od Rosji takie baty dostanie że szkoda stresu waszego i kasy na wydane bilety hehehe

..a jaka tam atmosfera między niektórymi pracownicami...obgadują się nawzajem że przesłuchać nie można....byłam świadkiem kilku spięć przy klientach...żenada..:D

Nie zgodzę się że Kalinowski jest super ,konkretny. W mojej ocenie w kontakcie to kawał cha......Jest wszystko cacy do ślubu, czli do momentu nagrania a potem to on stawia swoje warunki. ja go nie polecam., Trudny w kontakcie

Tak,jest zagrzybiona.

popieram flow.

Kasia..

jak sie nie jest pewnym ceny trzeba sprawdzic towar czytnikiem a nie wylewac zale na forum

zdjecia prosimy.

Popieram.
Najdziwniejsze jest to ze te rzekome ,miastowe' gdy
sa na jakims festynie czy innej impezce z tlem dipolo
to zawsze nie wiadomo skad(pytanie retoryczne) znaja
slowa piosenek i geby im sie dra.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org