Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brawo Allegro! |
NAJTANIEJ NA POLIGONOWEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brawo Allegro! |
Nie przepadam za gościem. Szkoda, że Mezo nie przyjedzie;) Bije Bednarka na głowę. To tak w temacie "Bitwy na głosy" w której walczyli obaj.
|
|
Hej, czy ten termin jest aktualny jeszcze?? facmen
|
|
Maju, a co Ty widzisz zdrożnego w powyższych postach? Jak dotychczas nikt nie używa wulgaryzmów. Dla mnie np wszystko jest jak najbardziej w normie. Normalne że, Prezes o kogoś pyta. I gdybym spotkał ową panią i wiedział o kogo chodzi, na pewno udzieliłbym właściwej odpowiedzi. A to że, ktoś wrzuci coś żartem lub nie, również nie powinno specjalnie dziwić. Jeżeli należysz do tych cichych i pokornego serca, a w dodatku przewodzisz łomżyńskim Tercjankom, Wówczas i Twoje wzburzenie jest zrozumiałe. Reasumując, zajefajnie i po ...
|
|
kiedyś Kamiński studio było moim faworytem
|
|
mkp86 co dają to brało się w poprzedniej epoce a pracy szuka się konkretnej a co do pieniędzy to tych a Łomży nie zarobicie chyba że tu: Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji. Jednak inwestując już np 5 tyś.USD można już od 2 dnia wypłacać po 100$ bo otrzymujesz 2% dziennie. Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej) Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 21-szej: oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji: http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam i poszukuję kilku inwestorów najlepiej z taką jak wyżej gotówką.Pisz: andreo@onet.eu
|
|
także Łomża ma swoich filmowców wcale nie najgorszych a jak ktos wymienia firmy za 8 tyś za filmowanie to są lepsze na woronicza tam chłopaki spełnią wszystkie marzenia tylko ceny na pewno nie łomżyńskie...
|
|
Po co wam jechać i się denerwować przecierz Polska od Rosji takie baty dostanie że szkoda stresu waszego i kasy na wydane bilety hehehe
|
|
..a jaka tam atmosfera między niektórymi pracownicami...obgadują się nawzajem że przesłuchać nie można....byłam świadkiem kilku spięć przy klientach...żenada..:D
|
|
Nie zgodzę się że Kalinowski jest super ,konkretny. W mojej ocenie w kontakcie to kawał cha......Jest wszystko cacy do ślubu, czli do momentu nagrania a potem to on stawia swoje warunki. ja go nie polecam., Trudny w kontakcie
|
|
Tak,jest zagrzybiona.
|
|
popieram flow. Kasia..
|
|
jak sie nie jest pewnym ceny trzeba sprawdzic towar czytnikiem a nie wylewac zale na forum
|
|
zdjecia prosimy.
|
|
Popieram. Najdziwniejsze jest to ze te rzekome ,miastowe' gdy sa na jakims festynie czy innej impezce z tlem dipolo to zawsze nie wiadomo skad(pytanie retoryczne) znaja slowa piosenek i geby im sie dra.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |