Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Food jedzenie polskie a virus |
mały,Ty to oglądaj mecz w tym swoim bereciku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Food jedzenie polskie a virus |
mały ty chyba nie wiesz co to prawdziwa laska , delikatne kąsanie to jest dopiero doznanie Kasia..
|
|
Szukam pieknej kobiety która była w środe w banku PKO na ul,Niemcewicza okolo godz 17 byla ubrana w dzinsowe spodnie ,buty szpilki, bluzeczke miala dlugie krecone wlosy.wiem ze wpadlismy sobie w oko usmiechalismy sie do siebie jesli to przeczytasz odezwij sie. Pozdrawiam.
|
|
Ceny w tym sklepie są chyba z kosmosu. Kupiłem skarpety których cena była 4,99 a przy kasie niestety 5,99. Zwróciłem uwagę kasjerce odpowiedziała, że ktoś przewiesił. Nie rozumiem jak można przewiesić jeśli takiej ceny (5,99) tam w ogóle nie było.
|
|
cena obowiązuje taka jak jest przy towarze,nie ma innej opcji.
|
|
to masz problem kolego,wyślij za nią list gończy haha Kasia..
|
|
czep się tramwaju ta pęikna i w szpilkach to moja stara a włosy po dzisiejszej nocy jej sie wyprostowały Anatol M.
|
|
bo z tego co wiem to maruda się wybierał,ale jak nie sprzedasz mu kłada to wyjdzie lipka;-(bo nie będzie czym..
|
|
Omania hehe.. za szybko pędziła tym autem a doszedłem do wniosku że nie warto jest rzucać się na maskę bo to kosztuje:) A tak poza nawiasem czasem dziwnie dziewczyny okazują sympatie do facetów:)
|
|
Witam. Poszukuje sklepu gdzie mozna kupic zegary wiszace,obrazy itp
|
|
Jasiu!!!!!!!! :):) Jak ja za tobą tęskniłem strasznie :):):) Kasia..
|
|
hehehee.. warto tu zarzec od czasu do czasu i wzajemnie się po chichotać:)
|
|
;-*
|
|
Nikt nie bierzę pod uwagę jeszcze jednej według mnie ważnej rzeczy, a mianowicie, że tatuś biologiczny może również chcieć widywać swoje dziecko. Przecież może również kochać swoje dziecko, a problemy mieć z mamusią. Od kilku lat jest moda najpierw dziecko potem ślub i zaraz rozwód. Trudno chce się być nowoczesnym to trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów. Dlatego tez po co ze zdrową głową pchać się w kłopotliwe sytuacje. Nie dotyczy wdów. To zupełnie inna sytuacja. Miłego wieczoru!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |