Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabójca ks Jerzego Popiełuszki w sztabie PełO zbiera POdpisy dla czaskoskiego |
Słowa, które tutaj padały w większości były negatywne... Tak jakby bycie samotną matką było czymś z czego można kpić i naśmiewać się. Dla mnie osobiście są to krzywdzące słowa. Myślicie, że wszystkie jesteśmy jednakowe? Okropne żony zadręczające swoich kochanych mężów i szukające przygód poza domem? Wyrodne matki, nie interesujące się swoimi dziećmi tylko sobotnią dyskoteką w Yamie? Otóż, nie. I nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka, bo to rani pomimo tego, że to tylko internetowy wpis a nie słowa rzucone prosto w twarz... Nie chciałam tego pisać, ale jednak to zrobię, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości. Tak, jestem sama. Samotna nie jestem, bo mam synka już od 4 lat. Jego tatusiowi znudziło się ojcostwo, partnerstwo, odpowiedzialność i obowiązki. Woli zabawę i wydawanie pieniędzy na swoją kochankę, którą znalazł w innym mieście. Trwało to rok zanim się dowiedziałam, nie od niego oczywiście, że nie od niego. To zwykły tchórz... W tym czasie ja stawałam na rzęsach, żeby mojemu ukochanemu nigdy niczego nie brakowało i prasowałam mu koszule na spotkania z kochanką. Głupia... Gdy wszystko się wydało jeszcze prosiłam go, żeby został i że wszystko mu wybaczę jeśli ją zostawi... Chciałam zrobić to dla MOJEGO DZIECKA!! Nie dla siebie... Nie chciał i nie został. A ja pomimo tego, że jestem młoda i jeszcze mogłabym ułożyć sobie życie to nie chcę, poprostu nie chcę... Wiem, że nawet jeśli znalazłabym mężczyznę, który mnie pokocha to nie mam pewności, że pokocha też mojego synka... A to on jest dla mnie najważniejszy, nie moje potrzeby, nie to czego ja chcę tylko ON. I to właśnie dla niego, pomimo moich dwudziestu paru lat, do końca życia chcę być już sama...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabójca ks Jerzego Popiełuszki w sztabie PełO zbiera POdpisy dla czaskoskiego |
pola5 dziękuje. foredohejterów tu nie brakuje, nie zabłysnełeś.
|
|
Re: Zabójca ks Jerzego Popiełuszki w sztabie PełO zbiera POdpisy dla czaskoskiego |
|
Witam. Jadę 16 czerwca w sobotę do Lublina ok. godziny 9, 10. Mam wolne miejsca. Powrót tego damego dnia ok. 17, 18.
|
|
Chleba naszego powszedniego kolego nie zastąpisz,
|
|
W hulajnodze zrobią Ci to gratiś.
|
|
W serwisie forda nabicie z czyszczeniem klimy + wymiana filtra kabinowego (filtr 42zł kupiłem sam) klima 119zł + wymiana filtra 50zł +23% VAT
|
|
mały:) Ty uważaj na tego brzuchatego :) okazało się że on też Mariolkę w domu trzyma:) W takim układzie to o pomyłkę nie jest trudno :)
|
|
no czesc ;)
|
|
A ja lubię "bale samców" wtedy żonaci się chwalą co oni nie wiedza o kobietach twierdza że jak mają żony to już wszystko wiedzą :) hihi.. wszystko wiedzą o obcych kobietach a nie wiedza co czuje i czego oczekuje od nich własna żona:) Szczerość i przede wszystkim rozmowa to podstawa udanego związku.
|
|
nie bylem na dzialce na fsi a bylem pod wplywem alkocholu... maryske i amfetamine juz odstawilem 9 miesiecy temu :D:D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W Łomży nie szukaj, polecam Białystok- szpital DSK
|
|
CAJMER I JASIU ŚMIETANA : I co, pesymiści ? ;) Tak nam ruscy tyłek skopali, że hoho ! Polska zagrała dobry mecz :)
|
|
Nie wiem dokładnie czy jeszcze wierci ta firma studnie po ostatnim incydencie.Wiercili na dużą głębokość szukając wody i przewiercili się na drugą stronę Ziemi,a te czarnychy zagieli im wiertło i nie mogą go wyjąc .Jak się dowiem co i jak to podam nr. telefonu do nich.
|
|
Czy ktoś się orientuje, gdzie w Łomży można zgrać z mini kasetek z kamery na płytę DVD film?
|
|
Było super, ale mogło być lepiej...
|
|
|
A gdzie wiercili ,tego nie pisałem-:)
|
|
alegancko
|
|
F .. A .. N .. T .. S .. T .. Y .. C ..Z .. N .. I .. E
|
|
Darmo nie chcę,mogę Ci dać za jednego kotka 3 szczeniaki.
|
|
Co otworzyć. OTWÓRZ PIWO!!!
|
|
Też miałem taką nadzieję.. Było blisko..
|
|
A ja się cieszę, że ostatni mecz będzie meczem nie tylko o honor :D tak jak to ostatnio bywało...
|
|
Brawo!!! czekam na sobotę i wygraną :)
|
|
CXRSa1, pieprzysz tak od rzeczy w tych swoich postach, jak gdybyś się nachlał, lub naćpał. A co do tego jakim jestem gejem, to proponuję abyś podesłał mi siostrę , lub swoją dziewczynę (oczywiście jeżeli wyglądem przypominają istoty ludzkie). Może opowiedziałyby Ci potem coś o mojej orientacji. Co zaś się tyczy konkurencji. Nie sądź podług siebie. I tak jak pewna pani powyżej zauważyła, mało nie wejdziesz w dvpę, tej czy owej dziewczynie, licząc że coś tym osiągniesz. Ja piszę, po części dla rozrywki, po części dla wymiany myśli z drugą osobą, trochę dla humoru i dobrego samopoczucia. A koledzy, no cóż, są niezastąpieni w rozmowach o kobietach, technice, elektronice i motoryzacji. Czyli o tym co mnie interesuje. Les, czy ktoś już rodzi się z tą, czy inną orientacją, to nie byłbym taki pewny. Nie jestem psychologiem, ani wybitnym znawcą tematu aby polemizować i wymądrzać się w tej sprawie. Lecz czytałem, a i osobiście znam osoby których małżeństwo rozpadło się ponieważ, żonkosiowi i tatusiowi w 30-tym roku życia odbiło i oświadczył w sądzie na sprawie rozwodowej że, woli facetów. Opowiadał mi również pewien Tony, jak to swoją żonę zastał z drugą kobietą w łóżku. Zastanowiwszy się nieco, gdyby mnie miało coś podobnego spotkać, to zapewne i ja wolałbym zastać swoją z drugą kobietą, aniżeli z innym facetem, ćwiczącym pompki na mojej babie. Na szczęście mi to nie grozi. Pewne sprawy mam już za sobą, a i zazdrości wyzbyłem się dawno temu. I jak mi opowiadano o dwojgu młodych ludziach jadących autem, i jak to prowadzący pojazd chłopak, nagle otwiera drzwi i straszy że, będzie wyskakiwał gdyż jego dziewczyna pomachała dłonią w pozdrowieniu znajomemu. Powinna powiedzieć: daj potrzymam kierownicę bo szkoda samochodu. Lub że, ten sam kładzie się na podłodze i przystawia sobie nożyczki do brzucha, ponieważ ona nie ma akurat w tym momencie ochoty na pieszczoty. Miast płakać, powinna zapytać z uśmiechem, czy sam da radę wbić, czy mu pomóc. Ale tacy idioci dalecy są od wyrządzenia sobie choćby małego zadrapania. Lecz wiedząc że, takie postępowanie wywołuje łzy, wykorzystują to i szantażują drugą osobę. Naprawdę, trzeba być niezgorszym kretynem, aby czerpać przyjemność z łez partnerki. Nieco odbiegłem, no-trudno się mówi.
|
|
ok
|
|
http://www.ziko-jazda.pl/ Polecam szkołę jazdy ZIKO. Bardzo miła atmosfera , ceny jedne z najbardziej przystępnych w Łomży , zdawalność prawie , że 100% , mają bardzo dużo klientów z zagranicy i innych miast , renoma jest znakomita , instruktorzy i podejście także . POLECAM !!!
|
|
Moda na pudełeczka przyszła do nas z Francji. W każdym ślicznie zapakowanym jest 5 mini produktów ekskluzywnych marek Pudełeczko można kupić ale nikt nie chce za nie płacić, otrzymujemy je za darmo po uzbieraniu 100 gwiazdek 100 gwiazdek to wypełnienie ankiety i zaproszenie 16 znajomych którzy się zalogują. Kto się jeszcze nie zarejestrował Zapraszam ! Wystarczy kliknac w link nizej i szybko sie zarejestrowac. http://shinybox.pl/?ref=d1b797b
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |