sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naruszenie dobrego imienia, zniesławienie ...

A co taki zdziwiony, że 1000 litrów w 3 dni?? Jeśli mieszkasz w mieszkaniu to sprawdź rachunek za wodę i sprawdź ile jej zużywasz. Jeśli mieszkasz sam to tej wody dużo nie idzie ale jak jest conajmniej ze 4 osoby w tym dzieci, które bez oszczędności leją wode z kranów czy spłukują sedes po kilka razy to trochę tej wody się nazbiera. Gdzieś tam kiedyś wyczytałem, że średnio jeden człowiek zużywa dziennie ok 150 litrów wody. Przyjmijmy, że tej wody niech zużyje 100 litrów to i tak 4 osoby zyżyją 400 litrów dziennie co w ciągu 3 dni daje 1200 litrów, więc więcej niż cię dziwi. I takie szambo 10m3 sam sobie policz na ile wystarczy. Rachunek jest prosty. Ja mam 3 osobową rodzinkę i zyżywam przy oszczędzaniu okolo 6 m3 wody co daje 2000 litrów na osobę miesięcznie tj prawie 70 litrów dziennie. I to w mieszkaniu a nie w domu. Przypuszczam, że ty masz podobnie albo nawet i więcej.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org