Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR stawia ultimatum w sprawie kampanii referendalnej.Czy będzie frekwencja? |
Na promocje Łomży i jej okolic powołane jest stanowisko w naszej Radzie Miasta. Jak widać , widocznie to tylko fikcja.Szkoda tylko , że płaci się mu z podatników pieniędzy. Może lepiej w coś lepszego zainwestować. Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR stawia ultimatum w sprawie kampanii referendalnej.Czy będzie frekwencja? |
Jeszcze umiem liczyć do dwóch i odróżnić plik ulotek w rękach małolata od łomu.
|
|
Re: LPR stawia ultimatum w sprawie kampanii referendalnej.Czy będzie frekwencja? |
ale nie rozumiesz sensu wypowiedzi. Czytaj miedzy wierszami.
|
|
Na takie pytania nie odpowiadają! Zarobki to tajemnica.
|
|
MRD Ci braciszkowie to chyba twoi kumple .........
|
|
Leszek Nie wstydzę się niczego, co budowałem. Trochę sie tego nazbierało i Ci, których to dotyczy wiedzą najlepiej. Dzięki temu mam tylu zawistnych, co też jest powodem do satysfrakcji. Ciekaw jestem, co Tobie udało się zbudować ? Czego mógłbym Ci zazdrościć ? Z przyjemnoscia to uczynię. Zbych
|
|
TZ: zawiść? Ja zawistny? Mam Ci zazdrościć pfffff? Czego? Tego, że jesteś jak chorągiewka na wietrze? Tego, że tam gdzie kasa to i Ty? Sorry... ale ja jakoś tak nie mogę....
|
|
Ja nie jestem z Łomży. Kilka razy tylko przez nią przejeżdżałam. Zastanawiam się, co wy chcecie promować.... michal
|
|
Witam , chciałem sie dowiedzieć ile czekacie na skrosowanie lini i wogole co myslicie na temat neosrady . pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |