Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
599 nowych, potwierdzonych przypadków zakażenia w poniedziałek. 9 osób zmarło |
Obok fryzjera i zoologicznego-na Dwornej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 599 nowych, potwierdzonych przypadków zakażenia w poniedziałek. 9 osób zmarło |
A ile masz latt?
|
|
Re: 599 nowych, potwierdzonych przypadków zakażenia w poniedziałek. 9 osób zmarło |
czy ktoś orientuje się kiedy i w jakiej parafii będzie teraz najbliższy kurs przedmałżeński w łomży??
|
|
aktualnie budowa stoi w miejscu
|
|
no chyba sobie żartujesz?
|
|
Polska-Grecja 1:1.Oglądaliście mecz Rosja -Czechosłowacja 4:1,cienko widzę mecz Polska-Rosja , daje tak 6:0 dla Rosji.
|
|
Dziewczyno nie chodziło mi o jazdę po chodniku tylko po ulicy z wyszyńskiego w sikorskiego a Ci kierowcy którzy tam wczoraj jeździli nie jechali do myjni tylko skracali drogę to po pierwsze Po drugie osoby zjeżdżające z chodnika mają ograniczoną widoczność jeżeli chcą skręcić z sikorskiego w stronę biedronki i bardzo często przy szlabanie czeka na nich niespodzianka w postaci jadącego tamtędy samochodu. Po trzecie wczoraj jechałem po chodniku bo wyjeżdżałem od Was.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |