Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szumo-wina opada, a Trzaska idzie PO pole position |
mi tu chodzi akurat konkretnie o pole karne bo kolega twierdzi ze jak faul jest na polu karnym to tyko czerwona kartka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szumo-wina opada, a Trzaska idzie PO pole position |
co do bramkarza i sam na sam, jezeli JEST rzerczywiscie faul, to i jest czerwona. To jest odpowiedz na pytanie co do szczesnego. a co do, Czy to prawda że w polu karnym mozna dostać tylko i wyłącznie czerwoną kartke.? Nie, to nie jest prawda. Mozna spokojnie dostac zolta, ewentualnie wyjatkowych okolicznosciach wolny posredni.
|
|
O proszę ruskie to umieją strzelać celnie, nie tylko do samolotów , nie chybią. Już mają 2:0. mario
|
|
1. tylko niektorzy maja flage bialo czerwoną 2. flaga z orłem to bandera 3. gw dodawla flage z orłem zachodzącym na czerwony kolor. rudy błazen z druhem
|
|
Ja też wybrałbym teraz przydomową oczyszczalnię zamiast szamba. szambo betonowe od tego z bud o pojemności 10 m3 to koszt 2200 zł. Ale jak często trzeba wybierać to się robi kłopot. A oczyszczalnia stwarza mniej problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |