poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marzenia i życzenia dla Łomżan

Szczyt szczytów:Mount Everest :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marzenia i życzenia dla Łomżan

supermarkiet powinien być w Łomży, bo niedługo staniemy się wioską.

troche egzotyki nie zaszkodzi:D

niestety ja się do zdjęć nie udzielam, bo brzydki jestem i nie chce dla mw antyreklamy robić:D a co do tej jednej osoby to było postepowanie, które zakończyło się uniewinnieniem, choc postepowanie ponad rok trwało. A co do tego że aniołami nie jesteśmy to hmmm, przecież to chyba nie grzech z miłości dla sąsiadki tulipana machnac zeby dac go swojej lubej:D gdy uczyłeś się w podstawówce a kieszonkowe wystarczało na gume TURTLES... z reszta szkoda że tych gum juz nie ma....

Czarne owce zdarzaja sie wszedzie w szkolach ZHP w zespolach nawet jak w przypadku pana S. wsrod lekarzy, ktorzy maja pomagac molestowanym dzieciom. takie czasy taki lajf taki popierniczony swiat

Zbych

A ja apeluje do wszystkich z urzedu:
-nie zezwalajcie na budowe osiedla domków jednorodzinnych,bo bedzie tam mieszkac kupa luda,a co za tym idzie nie zarobia spóldzielnie łomzynskie na mieszkaniach w bloku,nie zarobia pracownicy tych spóldzielni,kupa luda moze pójsc na bruk
-nie budujcie nowych sądów,bo jak do tych starych nikt nie bedzie chodził ,to upadnie Bedronka na dwornej i kupa luda pójdzie na bruk
-nie róbcie zadnych nowych rond i dróg ,bo kto bedzie tymi starymi jezdził?
-najlepiej nic nie róbcie,bo zawsze wam cos upadnie(najlepiej zeby wam padło dobre samopoczucie)
-ta droga szybko awansujecie do urzedu gminnego,a wtedy to wy upadniecie na zbity ryj ,a wasi koledzy którzy teraz krzycza na nie,zatrudnia was w swoich wioskowych sklepach i bedziecie im podłogi zmywac,czego wam zycze z całego serca
markiet-ingowiec

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org