Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji |
ja osobiscie polecam sklep z czesciami na makowej. moim zdaniem najtansze czesci w lomzy i z reguly maja wszystko od reki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji |
jasiu... siwasuka odpada , widziałeś kiedyś piz..ę z wąsami ? czyżby siwa koza z bródką chciała zostać prostytutką ?
|
|
Re: Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji |
Ja mam coś dla ciebie , jak jeszcze do dziś nie dostałaŚ tego prezentu , to możesz mi zrobić loda .
|
|
Co myślicie o skrzyżowaniu Szosa Zambrowska z ul.Ks.Anny?
|
|
Ja pierniczę,to chory człowiek.Jesli to prawda to ja już jemu nie będę dokuczał.
|
|
chudsonowa Dokładnie, coraz więcej chołoty na takich imprezach ochrona co chwila latała :D ,i więcej gimbiarzy niż fanów nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
siwas... , czochraj bobra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |