niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji

ja osobiscie polecam sklep z czesciami na makowej. moim zdaniem najtansze czesci w lomzy i z reguly maja wszystko od reki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji

jasiu... siwasuka odpada , widziałeś kiedyś piz..ę z wąsami ?
czyżby siwa koza z bródką chciała zostać prostytutką ?

Re: Niewidomy zatrzymany na proteście przedsiębiorców. Opisał skandaliczne zachowanie policji

Ja mam coś dla ciebie , jak jeszcze do dziś nie dostałaŚ tego prezentu , to możesz mi zrobić loda .

Co myślicie o skrzyżowaniu Szosa Zambrowska z ul.Ks.Anny?

Ja pierniczę,to chory człowiek.Jesli to prawda to ja już jemu nie będę dokuczał.

chudsonowa Dokładnie, coraz więcej chołoty na takich imprezach ochrona co chwila latała :D ,i więcej gimbiarzy niż fanów

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

siwas... , czochraj bobra

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org