niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Duda do emeryta: \"Trzynastkę\" pan dostał ode mnie i rządu. Wysokie ceny śmieci zepchnął na samorząd

a co powiesz o nutkach?????????????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Duda do emeryta: \\\"Trzynastkę\\\" pan dostał ode mnie i rządu. Wysokie ceny śmieci zepchnął na samorząd

http://www.youtube.com/watch?v=-Xs1dCY1Vy8&ob=av2n,to na razie Jasiu

Re: Duda do emeryta: \\\"Trzynastkę\\\" pan dostał ode mnie i rządu. Wysokie ceny śmieci zepchnął na samorząd

Freszka dawaj na orlen,Jasiek tam będzie;-)))hehheh

kuźwa nie mogę wyjść :(o 2 musiałabym być z powrotem:(

nawet wiecej

już mi lepiej dziękuję :)innym razem.

i tak spokojnie na sen;-)

http://youtu.be/cLLgj_MMRqg

Dobranoc

OK :-) nie będę robił tu wojenki i nawracał na swoją wiarę bo może dojść do konfliktu pokoleń;-)

Make peace. Make love. Make happiness.

Żądać to możesz, ale jak poprosić to wyjaśnię.

www.autoszybywykowski.pl tam sa dane kontaktowe i mapka dojazdu

samego 'koncertu' nie oceniam bo jesli mialbym wybierac juz jakichs wykonawcow hip hopowych to napewno nie 3W a bardziej Grubsona lub wogóle postawiłbym bardziej na reggae. I w ogole nie nazwalbym tej imprezy juwenaliami a tandetnym spendem dla malolatow. nie wiem czy ktos zauwazyl ze srednia wieku nie przekroczyla 18 lat pewnie. coraz mlodsi ci studenci. po takiej beznadziejnej imprezie watpie ze ktokolwiek jeszcze bedzie chcial podejmowac wspolprace w tego typu przedsiewzieciach studentow. powiem szczerze ze myslalem ze od 2008 roku z roku na rok bedzie lepiej. Ewelina Flinta w 2008 ok dobry poczatek, East Clubbers tez dobrze, wazne ze rozne gatunki co przyciagnelo duzo ludzi. potem rok 2009 no kurde pogoda gorsza niz teraz a jakos ludzi pelno bylo i to w roznym wieku. Koncert Iry? do dzisiaj wspominam go jako jeden z najlepszych w Lomzy. to robilo duze nadzieje na przyszle lata ale sorry... to co bylo teraz? porazka. ja wiem ze juwenalia to swieto studentow i ze to wy powinniscie sie dobrze bawic ale wyszlo to jak festyn z okazji dnia dziecka dla gimnazjalistow bo i nawet data sie zgrala. brakowalo tylko balonikow i waty cukrowej. sorry za taka krytyke i pewnie posypia sie zaraz negatywne komentarze w moja strone ale nie oszukujmy sie bo takie sa fakty. jezeli tak maja wygladac juwenalia w naszym miescie to ciekawe kto wam je zasponsoruje? moze juz zacznijcie robic zrzutke zebyscie mieli chociaz pieniadze zeby kupic kazdemu z uczestnikow po faworku. dziekuje za uwage

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org