Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzaskowski totalnie zalany elgiebetonem. |
Fajna ,naprawde ;* czasem w nocy sluchalem w radiu podczas powrotu ze stolicy :) ale za cos bardziej na topie tez byłbym wdzieczny :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzaskowski totalnie zalany elgiebetonem. |
Jasiu :) A może Król Julian ?? http://www.youtube.com/watch?v=Dtg4htInexc&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jasiu ,teraz Ty się nie obrażaj;-D Freszka ,staram się dogodzić dla Jasia;-D
|
|
;-)))
|
|
Omania jesteś za dobra :)Jasiu co za muza interesuję ?dance, techniawki polopolo w co mamy celować :)
|
|
żeby można było http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=fygkjJrlmCY rudy błazen z druhem
|
|
szaro sine ciezkie niebo :(
|
|
|
NołNejm no sorki gdzieś w twej wypowiedzi jest ukryty sentyment do majówek w PRL/u:-) przyszli organizatorzy tych spędów powinni postawić jednego człowieka który umie łączyć gatunki hip-hop z dipolo z rockiem no i coś dla moherów by się dało wkleić;-) Dużo by kasy zaoszczędzili na faworki, baloniki i watę cukrową:)
|
|
a jaki to samochód? bo ja już wymieniałem uszczelki pod głowicą w bmw i jakby coś to bmw nie ma dla mnie problemu
|
|
siwasuka chciała błysnąć intelektem , ale taki BARANI ŁEB - nieudany klon DOLLY , ma IQ na poziomie połowy długości baraniego ch..a .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |