Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odłóżcie pałki, chodźcie z nami |
sory popiepszylem tematy ; o
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odłóżcie pałki, chodźcie z nami |
siwysiwy kuszaca propozycja ale nie spotykam sie z facetami hahaha dostajesz kosza :D DiDi
|
|
Posiadam około 30szt,
|
|
Jedynie w tej Łomży polecam Hurtownię Gordon dawna jednostka wojskowa najtansze ceny w miescie i w hurcie i detalu. Jedź zobacz sam ale Gordon największa nawet w okolicach hurtownia. Polecam ostatnio bardzo miło mnie zaskoczyli. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie stracisz wiele czasu,dlugo nie bedziemy ,rozmawiac'. Postaram sie by nie nieksztalcic cie na tyle bys na tym forum podpisywal sie anateimS uisaJ. Napisz tylko gdzie i kiedy siwy6@wp.pl Obiecuje ze bedzie bez swiadkow. Moze skonczy sie ta cwanosc pod przykryciem neta?
|
|
odbieracie juz tv naziemną z nadajnika na szosie zambrowskiej jeśli tak napiszcie jakie programy
|
|
Masakra ...
|
|
Tak.TVP1 HD,TVP2,TVP INFO BIALYSTOK,ESKA TV,TTV,POLO TV,ATM ROZRYWKA TV.
|
|
na Nowogrodzkiej jest restauracja, nie pamiętam nazwy ale słyszałam , że najtaniej wychodzi. I jedzenie ok.
|
|
A co to za bryczka???
|
|
Obi ,również podziękówa;)))Ehhh co ja bym bez Was zrobiła;-)
|
|
najpierw zorientuj się w cenach używek, bo części do naprawy znajdziesz tylko w serwisie i są dość drogie, jak naprawiać to zwykły mechanik sobie z tym poradzi, albo tam co wstawiają szyby samochodowe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |