Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurtyka: Stan wojenny to zbrodnia wobec narodu |
do mario 33326:ja zycze uli wszystkiego najlepszego i mam nadzieje ze kiedys bede sie bawic na waszym weselu,jej dobrze nie znam tylko troche ale to siostra cioteczna mojego chlopaka,pozdrawiam ciebie i trzymam za nia kciuki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurtyka: Stan wojenny to zbrodnia wobec narodu |
Zachecam do przeanalizowania wplywu marketow na lokalny biznes w Łodzi. Tam "nowoczesnosc" jest posunieta do absurdu bo ilosc marketow na ilosc mieszkancow jest tam najwieksza w Europie. Miasto Łodz jest obecne b. biedne a u nas lepiej wygladaja sklepy z uzywana odzieza niz u nich " markowe". I co ciekawe ceny wcale nie spadły. Co do tzw "niskich cen" w marketach. Owszem markety pobieraja oplaty za " polki" , gazetki czyli promocje , maja wyjatkowo duze rabaty u producentow...tylko ze producenci do marketow wysylaja niepelno wartosciowy towar...cos za cos. Skad wziela sie nazwa "lider szajs"? Handel to krwiobieg kazdej gospodarki...upadek handlu to upadek calej gospodarki. W tym wypadku chodzi o nasze miast i chodzi o pozstawienie w naszych rekach handlu. Oczywisci , ze gra idzie o pieniadze i to nie male...kto ma czerpac korzysci z handlu w naszym regione....my łomzyniacy czy przyjezdni ktorzy beda wyprowadzc zyski z miasta? Tutaj obserwuje tradycyjna polska zawisc...kazdy byle nie sasiad Kowalski. Tylko wtedy ,sasiad Kowalski spakuje walizki i wyjedzie , a pozostana Nowacy zarabiajacy po 700zl m-nie i emeryci...bo dla kogo tutaj bedzie mozna inwestowac? Przeciez ci co pozostana nie bedzie ich na nic stac...no moze na zakupy w ciucholandach i "lider szajsie". Czy warto wtedy budowac nowczesne kino, nowoczesny stadion, cenrta kulturowe...dla kogo? Kto kupi dzialke pod iwestycje ...chyba ze b. tanio. Inwestuje sie wtedy gdy sa potencjalin odbiorcy. Sluchajc zwolennikow takiego rozwiazania jak budowa marketu w centrum miasta doprowadzimy do tego ze Łomza bedzie miastem emerytow a ostatni mlody wyksztalcony i kretywny czlowiek zgasi swiatlo za jakies 2-3 lata. Bo dla takich ludzi praca w markecie za 700 zl to zadna praca i perspektywa. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
wcześniej niż w marcu na antenie go nie bedzie: http://tvp.pl/5269.dzialy
|
|
Pawel z londynu -szukaj w Birmingham , napisz na mojego e-maila , podam szczegoły. pozdrawiam
|
|
ryskago- jak widze oszukujesz swego pracodawcę! masz czas na pogawędke w godzinach pracy ? ciekawe jak zareaguje twoj przelożony jak wejdzie na 4lomza?
|
|
Na wszystko mam czas. Obowiązki wykonuję na bieżąco. Natomiast Ty, jak widzę, schodzisz z tematu, widocznie się nie myliłam, prawda? Zdarzyło Ci się zaprosić kogoś bez jakichkolwiek korzyści dla siebie?
|
|
hmm jednak europa ma to coś w sobie:D wystarczy przejrzeć tylko oferty biur pracy w unii:D hihi no nie ma co ukrywać ,żę fizycznych pracowników bez wykształcenia to mają oni u siebie aż nadmiar!ale ci po dobrej szkole i z głową na karku na pewno sobie poradzą wszędzie:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wg mnie USA bo nie Ameryka to jest śmietnik całego świata. Co z tego że tam wiele rzeczy jest naj...
|
|
"Byłem.... Widziałem...." Ja też i nie mam zamiaru tam wrócić. Tam liczy sie tylko $ - nie ma życia.
|
|
Pierwsza fota Ptysia: http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-813 pozostałe nie przeszły selekcji :-)
|
|
Amen ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
MYLYCIJA jest wszędzie :):):):)
|
|
Dorzucę następny 1000 osobie, która zaprosi mnie i adamusa na spotkanie, podczas którego ludzie przemówią tymi językami. apostata
|
|
absolutnie zgadzam sie z tym ze w Lomzy powinno powstac nowoczesne centrum handlowe ale stawianie sprawy w ten sposob hipermarket=nowoczesnosc i rozwoj miasta wydaje mi sie gruba przesada
|
|
A fuuu kazimierz Ameryka.... Jaka tam nedza :)))))) Jakis glupi, takis biedny, ktos mowil kiedys komus..
|
|
to by znaczyło ze 3 lo jest bardziej prorodzinne niz katolik,
|
|
najlepszy klub kufelek na zawdzkiej lol2
|
|
|
|
Jak umiescic fotke na forum? Kurs 1.0 Po pierwsze: Wpisujesz adres w odpowiednim miejscu w przegladarce i naciskasz ENTER http://img226.imageshack.us/img226/8807/11ft.jpg Po drugie: 1. co tu pisac, zeby wskazac ktora czescia strony sie zainteresowac 2. nacisnij ten przycisk, otwarte zostanie okno, w ktorym wskazujesz plik na dysku z obrazkiem 3. nastepnie naciskasz przycisk "host it" ... potem czekasz chwile na zaladowanie obrazka na serwer i hooopa (jak to mowi mandaryja) Po trzecie: 1. zaznaczasz CALY tekst zawarty w tamtym okienku zaznaczonym strzalka (albo jeden albo drugi) i kopiujesz a potem wklejasz go do tresci postu 2. gdy umieszczasz maly obrazek wybierz - Hotlink for forums (1) lub - Hotlink for forums (2) 3. gdy umieszczasz wiekszy obrazek wybierz lepiej (lepiej wyswietlic miniaturke gdyz wtedy strony forum beda ladowac sie szybciej) - Thumbnail for forums (1) lub - Thumbnail for forums (2) KONIEC!!!!!
|
|
to troche duzo do zapamietania :P " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
ona -dziwka; on-frajer; i tyle w tym temacie....
|
|
Myślę, że za będzie większość użytkowników, peter. No, to zostało Ci 9 szans ;-)
|
|
tak to to
|
|
|
Fajnie jest robić w łomży zakupy i dla przykładu jak chcę kupić 15m2 glazury to sprzedawca oferuje mi 5m2 a reszta będzie za dwa tygodnie. Poproszę 5 listew jest 2, poproszę 5 rolek tapety tego wzoru jest tylko dwie rolki, a niektórych towarów to w ogóle niema i sprzedawcy reagują zdziwieniem, że człowiek ich się pyta o takie rzeczy, o których oni nigdy nie słyszeli. Tylko chleba i mleka jest pod dostatkiem i to ma być powiatowe miasto.
|
|
Eh...dobrze że dyrektor łomzyńskiego pogotowia obrotny jest i wypiął się na białystok, kupując karetki z pomocą ministerstwa. I chyba to jest jedyna słuszna droga.
|
|
No nie każdy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |