Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosiniak-Kamysz kąśliwie o Trzaskowskim: \"Jest od świtu do nocy w TVN\" |
kup w media expert
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosiniak-Kamysz kąśliwie o Trzaskowskim: \\\"Jest od świtu do nocy w TVN\\\" |
Tak się zapytałam bo może te elementy można zamówić i wymienić na nowe.
|
|
Re: Kosiniak-Kamysz kąśliwie o Trzaskowskim: \\\"Jest od świtu do nocy w TVN\\\" |
nie raczej nie;/
|
|
O to fajnie:) ...
|
|
Fakt też uczylam sie w budowlance jest ok:) tylko facetka od niemca jest wredna i jak na kogoś sie uwezmie to juz koniec i nie chciałabym żeby ktoś na nia natrafił
|
|
kleofasy wiesz nie przesadzaj z tą psedo reklamą SERWIS NOKIA CARE, oddałem tam kiedyś telefon tyle ,że byłem przy okazji to nie kosztowała mnie podróż nie dość,że nie naprawili mi telefonu to jeszcze zażądali zapłaty, miałem z nimi problem,a co do wyświetlacza w telefonie to nie potrzeba serwisu do tego bo dużo osób samemu potrafi to zrobić.
|
|
towarzystwo nieco sie zmienilo .. wpuszczaja tylko z dowodami wiec zadnej 15 ostatnimi czasy niema jest naprawde przyjemnie i z klasa a co do niedzieli to towarzystwo nawet do 6dych a muzyka naprawde przyjemna wiec jesli sami niezobaczycie to sie nie przekonacie
|
|
sympatia oddawala na polowa teraz wysylaja klienta jak czegos nie dadza rady zrobic...kiedys jak jeszcze ten serwis byl dobry .od jakiegos czasu spadl na psy niestety..zjeb****i mi iphone i jeszcze nie potrafili sie do bledu przyznac..
|
|
Jesli nic nie wskurasz to jesli bedziesz chciala w ostatecznosci zmuszona isc prywatnie mozesz zadzwonic pod numer (86) 2160154.Jest to numer domu dr.Kalinowskiej,okulistki.Jej maz jest dobrym laryngologem i tez przyjmuje prywatnie. Czasami lepiej zaplacic niz sleczec z dzieckiem pod gabinetem,albo sluchac jakiejs bzdziagwy w okienku ktora przyjmuje zgloszenie rejestracyjne jakby ktos ja z rana w pi......e kopnal.
|
|
Wejdźcie w linka i kliknijcie 'lubię to' (osoby które mają facebook)walczymy w konkursie o chustę dla synka! Konkurs trwa do dzisiaj więc dużo czasu nie mamy a głosów nam potrzeba coraz więcej! http://pl.lennylamb.com/designs/628
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przypominam, mecz już JUTRO! (w piątek) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |