Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STAJE SIĘ FAKTEM ??? |
moj 4 letni synek odkrecił od szawki uchwyt i strasznie nim porysował mebloscianke, kupiona rok temy czy jest jakis sposob zeby to no nie wiem zamalowac czy jak?;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STAJE SIĘ FAKTEM ??? |
nom. facmen
|
|
|
....cider.... Kasia..
|
|
Witam wie ktoś może kiedy otwarcie ???
|
|
bez przesady panowie widocznie mu zbrakło - Polak pomorze jak sprzedawałem motor w tym roku to facet jechał do mnie 600 km Kasia..
|
|
ogolnie facet wystawil sie na posmiewisko wystarczy wejsc w jego profil i mamy imie i nazwisko lomzynskiego biznesmena a po poscie widac jego elokwencje zydowska cena to jest raczej ta ktora ty proponujesz za transport motocykla
|
|
|
Szanowny przedmówco przedstawiający się paplik Masz nie do końca aktualne informacje. Papierz Benedykt XVI na przykład - kimkolwiek jest w kościele i dla Kościoła już dawno zdjął Jezusa ze swojego papieskiego Krzyża. Czy te oczy mogą kłamać ...ta ra ra... Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie! Czy ja mógłbym serce złamać? I te pe... Gdy się farsa zmienia w dramat, nie gnam w kąt. Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! ... Papierz teraz nosi na swym sercu Bogaty Krzyż - Bogato zdobiony i ubogacony szlachetnym a raczej drogo cennym dużym kamieniem ulokowanym w centralnym miejscu religijnego krzyża wiary w którym do niedawna na papieskiej piersi czy tam na sercu wisiał złoty czytam błyszczący Cielc na wzór ogołoconego i sponiewieranego przez religijnych Kapłanów ciała Jezusa. Skoro zdjęli Jezusa z Krzyża to do czego Im ten krzyż wypasiony i zwisający na pokaz jak wybujała biżuteria ? O czym to świadczy ... O czym a raczej CO ? Ten Ich rytualny i obrzędowy CURVA (łać.) religijny KOŚCIÓŁ tradycyjnie tu świadczy ... Co Oni tu świadczą ? (retoryczne - każdy zna usługi sakro biznesmenów) O czym to świadczy ...
|
|
No to i ja coś dołoże z racji tej że na kilka dni się pojawiłem. http://www.youtube.com/watch?v=S4dfTwMJfCY Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |