Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stosunek pis do pedofilów w sutannach. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stosunek pis do pedofilów w sutannach. |
Masakra 2
|
|
Brzeczy...dokładnie tak,popieram to co piszesz,ale,że gościu zażyczył sobie podwózkę do domu,to już przekracza wszelkie normy,może pomylił Twoje auto z taxi ??
|
|
jak emerytury odbierają to jest faktycznie traumatycznie, ale po coś jest konto internetowe, ja osobiście w banku pko byłem w ciągu 3 lat może 2 razy
|
|
Najlepiej się nauczysz na wyjeździe, ew. Białystok. Ja tam jakieś podstawy znam, i byc może od października zacznę szlifować dalej ten język :) A co dialektów, wiem bokmål i nynosk są najbardziej popularne, jednak spotkałam się wiele razy z innymi :)
|
|
Zwracam się o pomoc w zidentyfikowaniu wandala, który rozmyślnie niszczy, jeżdżąc kładem, świeżo sazianą trawę na plaży miejskiej w Łomży. Robi to regularnie kpiąc sibie z reagujących na to plażowiczów!
|
|
Bardzo dobry sklep z artykułami Berghoff'a znajduje się w internecie - polecam www.domogrodhobby.pl Duży wybór akcesoriów kuchennych oraz narzędzi ogrodowych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |