Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
(..) nawet rozdawać za darmo rodzinie (...) |
degreg mam w pewnej częsci ciała twoje akcje. Widać po twojej agresji wobec innych osób np. Komunistow ,ze sa one płytkie i powierzchowne . Ja sam osobiście chyba nabrałem sie na twoje dobre intencje w tej akcji podobnie jak inni . Ale twoje prostackie napasci szybko mnie otrzeźwiły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: (..) nawet rozdawać za darmo rodzinie (...) |
Markus, tak namieszałeś, że nie wiem do czego się odnieść. Może do tego: "Cena jest wynikiem popytu i podazy oraz mozliwosci konkurencji. Jezeli nie bedzie konkurencji w imie czego maja tam byc niskie ceny. Kapitalista-idealista to sie kupy nie trzyma." To nie idealizm. Ponieważ wielkie sieci handlowe mogą zapewnić stały odbiór i zbyt dużej ilosci towaru, dostają za to specjalne upusty. Poza tym naliczają szereg opłat, dopłat itp. (za półkę, za promocję, za costam) dla producenta, tak że w sumie cena produktu wychodzi im nawet o 30% niższa niż dla "normalnego" hurtownika. Dlatego też mogą taniej sprzedawać i nadal na tym jeszcze zarabiać.
|
|
Smutne...:((
|
|
W USA jest coraz gorzej, bo coraz więcej Polaków tam wyjeżdża :) Coś w tym jest. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jacko - powiedz mi co ma kolor skóry ????????? jak widać masz ciasny umysł i posługujesz się stereopytami !!! --------------------------------------------""Ponosić koszty ich utrzymania mogę także i ja- jako podatnik """ --------ale ja jako podatnik NIE CHCE ! ROZUMIESZ TO?? jak już pisalam , mam prawo miec wlasne zdanie - szowinista to jestes TY !!!!!!! jesli zabraniasz mi miec inne zdanie i bardzoooo daleko tobie do wysłuchania racji innych !! -nie twoje zdanie jest najważniejsze!!! a tym bardziej inwektywy rzucane poda adresem inaczej myslacych!!!!!! O jakich "wyludzaczach rent" mowisz??? -------- cisna mi się słowa aby tobie dowalić - ale podaj przyklady , ktore osobiście znasz i podaj do ZUS, wtedy bedziemy rozmawiać.!Krotko - państwowa propaganda przewrocila tobie w glowie a swoich szarych komorek to nie laska uruchomic? i szeroko ślepiami się rozejrzec????????Chyba ,że to tobie szkodzi na zdrowie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |