Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Węgierski parlament zablokował roszczenia LGBT |
ile miesięcznie wydajecie na zabiegi kosmetyczne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Węgierski parlament zablokował roszczenia LGBT |
Witam poszukuje osoby która udzieliłaby korepetycji ze Statystyki matematyczunej. Z góry dziekuje za pomoc
|
|
Mnie też czeka w środę egzamin...mam nadzieję,że się uda...;-))
|
|
Sorki ale może źle napisałam, nie chodziło mi o teorię, czyli o testy ale o te pokazywanie tych dupereli na egzaminie praktycznym. Był przy mnie chłopak oblał na tym bo się kłócił. Byłam normalnie w szoku. Ja zdawałam 4 lata temu i sobie odpuściłam, kilka miesięcy temu znowu zaczęłam i sukces. Trochę się pozmieniało od tamtych czasów lala151993 niektórzy egzaminatorzy czepiają się jak ktoś ma ustawione światła na linie, muszą być tak jak przy jeździe na mieście. Chyba, że któryś nie zauważy. mała77 powodzenia, jak powtarzałam idziesz tam żeby zdać a nie żeby oblać. Powodzenia i pochwal za kilka dni na tym forum, że zdałaś.
|
|
To zalezy u kogo
|
|
a ja planuje wyprawe rowerowa taka troszke spontaniczna z dziecmi w wieku 14 i 10 lat 19.07.2012 nad jeziora jeszcze nie ustaliliśmy gdzie dokladnie moze okolice wiartla (kwestia znalezienia domku) pierwszy nocleg w kozle okolo 45km a pozniej do celu, bocznymi drogami moze ktos ma ochote sie przylaczyc bedzie razniej i weselej lub podpowie ciekawszy pomysl pozd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |