Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo odważna Kobieta |
Jest jakis plan juwenalii ? Co i jak i gdzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo odważna Kobieta |
czy ktoś orientuje się kiedy i w jakiej parafii będzie teraz najbliższy kurs przedmałżeński w łomży??
|
|
tylko zeby jej sodówka nie uderzyła jak Farnej :D a poza tym gratulacje :)
|
|
szukałam wcześniej, ale niestety nie znalazłam
|
|
Tym razem wystąpi na festiwalu Opole. W koncercie Super Premiery 2012, trzymamy kciuki !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.swiat-reklam.net/pages/ptp.php?refid=rogal301 tu masz
|
|
http://www.swiat-reklam.net/pages/ptp.php?refid=rogal301 tu masz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kościół Świń Parafialny - religijny "Folwark zwierzęcy" (tytuł książki o totalnym zakłamaniu społecznym) Obłudny proboszcz wykształconej przy Św. Krzyżu parafialnej obłudy Jego pozoranctwo i populizm inwestora budującego kościół z betonu i stali diabli nadali. Wazeliniarz kurialnych prominentów niebezinteresowny przydupnik Biskupa Bronakowskiego Religijny Szmaciarz ozdobiony szatą z liturgicznych obrzędowych łachmanów zatroskany o swoje świątynne interesy realizowane kosztem społecznej ofiary. Proboszcz parafii z pod znaku Św. Krzyża jest taki sam jak partyjni politycy zatroskany o tych a raczej o to co realizują jego cele a raczej o to przynosi mu obłudne korzyści. Zakłamana religijna rzymskokatolicka "Cosa nostra" (mafia) lokalnych kapłanów - fałszywych liderów społecznych dbających o swoje świątynne interesy tak jak Kapłani którzy zajebali życie Boże nie tylko Jezusa którego niebezinteresownie poszczuli wiernymi sobie ludźmi i z krzyżem pognali na Golgotę Curva(łac.) Kościół Curva Wiary nie do wiary i taka w nim Curva Nadzieja dla parafialnej Ziemi Łomżyńskiej wypełnionej religijną Curva Miłością Bliźniego ... ...nastawnią na : budowę, odbudowę, rozbudowę, renowację, konserwację, rewitalizacje, obronę i realizację Arcy Kapłańskich świątynnych interesów "prywaty" religijnych sakrobiznesmenów promujących i wspierających towarzystwo wzajemnej adoracji które tak jak "wolne media" Prawdę i Wolność zawierają tylko w tytule co widać wyraźnie w Kurii Watykanu nie tylko na Plebaniach parafialnej Ziemi Łomżyńskiej. A. Godlewski, A. Popielski, A. Polakowski, Kustoszu Mieczkowski - Pytam was : "Przyjacielu po coś przyszedł ?" Kim jest dla Ciebie Jezus Chrystus parafialny - obrzędowy cwaniaczku ? O wy obłudni religijni - obrzędowi szmaciarze nie szata zdobi człowieka O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
lomzanin, jesteś opóźniony w rozwoju jeśli tak to zrozumiałeś, pało...
|
|
10 tygodni to dluzej niz niejedno malzenstwo :D
|
|
Kto Cie tak skrzywdził kolego, żeś taki sfrustrowany i zdeterminowany. Nie było wówczas aborcji , czy co? Miej pretensje do swoich starych, że cię takiego niedorozwoja zmajstrowali, a teraz się wyżywasz się na innych, sugerując swoje bzdury na każdym forum.
|
|
chodzi o piwko ?:)
|
|
robisz się sławny http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/2420-kierowc%C4%99.html xd rudy błazen z druhem
|
|
gdzie najtaniej wywołam około 100 zdjęć? DiDi
|
|
Ale ktoś z was odbiera już tą telewizję żeby się podzielić wrażeniami czy nie? Ja mam i więcej problemów niż zadowolenia bo strasznie pikseluje i nie wiem czy to wina sprzętu czy nadajników, dlatego szukam kogoś kto w Łomży ma i może powiedzieć jak to u niego wygląda.
|
|
Student WSA?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |