wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jutro 13 grudnia.

goostav czemu grunt że przedemna zdazyłes ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jutro 13 grudnia.

JAK DLA MNIE PRYMITYWNY PROGRAM A ZWŁASZCZA PROWADZĄCY.

KOPIA Z E LOMZA

"TVP 2 zaprasza wszystkich mieszkańców Łomży i okolic na niepowtarzalny wyczyn kaskaderski!

Już jutro o godzinie 11:00 na placu manewrowym Wojewódzkiego Ośrodka Ruch Drogowego w Łomży, przy ul. Zjazd 21, odbędzie się nagranie emocjonującego zadania do programu „Załóż się!”. Na własne oczy będzie można zobaczyć, czy dwóch zawodników zdoła zmienić koło w pędzącym samochodzie. Konkurencję poprowadzi znana prezenterka i dziennikarka Anna Popek!"

byl 1.5 h debilu jakbyl link do filmu. ku*** co za tuman..

z czego tu w ogole robic sensacje? odjebali glupote i tyle, ale po co im robic taki wjazd na psyche? jak sobie cos ktores zrobi to co, tez beda szkole winic?

MW w wyborach nie bierze udziału, bo nam nie chodzi o oklaski, nie chodzi o stołki, MW wychowuje młodych ludzi tak aby na każdym stanowisku pełnionym w zyciu godnie słuzyli ojczyźnie. Mnie osobiśnie nie interesuje LPR, chociaż ze względów ideowych jest ona najbliższa memu sercu. MW powstało w 1922 roku, podczas komuny było zdelegalizowane, za to że krzewiło patriotyzm, kolportowało wolna prase. Reaktywowane w 1989 roku... a LPR to chyba coś koło 1999 hmmm, fakty więc na charakter młodzieżówki nie wskazują. MW Łomza nie ma nic do ukrycia, na nasze spotkanie może przyjśc każdy, posłuchać, porozmawiać i zobaczyć jak to wyglada w praktyce a nie tylko czytając gazetę Wybiórczą.
Jak sami widzicie nasze koło stroni od jawnej polityki, my nie wychodzimy na ulicę i nie krzyczymi zbędnych haseł. Zajmujemy sie praca organiczna i pracą u podstaw, może dla was to się wydaje dziwne, że ktoś robi coś bez korzyści dla siebie, ale osobiście uważam, że gdyby takich ludzi było więcej Polska byłabykrajem mlekiem i miodem płynącym.
Nasze akcje nie mają nic wspólnego z wyborami, bo MW nie bierze w nich udziału, więc nie cwaniakujcie, że robimy to pod publike, to nie jest kiełbasa wyborcza. Co innego te wasze partyjki łomżyńskie bo z tego co wiem to na forum udziela się młodzież różnych partyjek... może się pochwalicie swoimi dokonaniami...

A tak serio to chyba zaraz po harcerzach, których pozdrawiam :D jesteśmy najmobilniejszą i najaktywniejszą organizacja młodzieżową.

Piątek 17:00 Sienkiewicza 2 przyjdź dostaniesz..... 5 złotych:D

Bo nie piasek ptysiu, bo nie piasek…

Ptysiu jak masz tyyyle kolegów to teraz działaj. hahaha

Co Was tak ponieca niezdrowo? Degreg ma rację więc zajmijcie się lepiej czymś pożytecznym.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

1. 5 godziny to ten filmik na necie był...nie chodzi o post z linkiem ...

To przyjde o północy. Ona jeszcze niczegowata./
__________________________-

ja sie nie dziwie , kolega zobaczył że my z kosmosu , jak tu cały czas taki ptysiu pisze :D

Nasza bis

Fajnie, że założyłeś tylko jeden możliwy wątek - upadanie lokalnych sklepów.

Jak te sklepy zaczną starać się o klienta, to porozmawiamy…

nie wypowiadajcie się na temat Uli jeżeli nie macie pojęcia o stanie jej zdrowia, bo przykro jest czytać bzdury jakie wypisujecie na ten temat.

Jestem jej narzeczonym i głęboko w to wierze że wyjdzie z tego i dalej będziemy razem.

MISIU KOCHAM CIEBIE I JUż ZAWSZE BęDę PRZY TOBIE

markus to nic innego tylko drużyna Pan Winki i Pana Grzymały to ich język.

A rozwój miasta co tam.

!!! Ula żyje i będzie żyła !!!
W tak trudnych chwilach należy wspierać rodzinę i bliskich a nie wypisywać jakieś bzdury ...
Mariusz byliście i nadal będziecie RAZEM ...
Jestem daleko ale myślami zawsze z Wami.

Patrycja

Treść jest ukryta

masa ludziz lomzy i okolic jest w usa albo kogos tam ma
obecnie gospodarka usa stoi gorzej niz w krajach UE
na czym polega mit usa
co ludzi tam ciagnie co trzyma

KTO BEDZIE PONOSIL KOSZTY WYKSZTALCENIA I UTRZYMANIA OBYWATELI BANGLADESZU W POLSCE????!! Trzecie kraje to AFRYKA ! Zgadzam się z toba ,że przyjechali za "chlebem"--------a jak jest wdzięcznośc ? widac gołym okiem!!!!!

Grzegorz

"Chodzi mi o osoby, które poznały żywego Jezusa lub zostały ochrzczone Duchem Świętym i mówiły językami .. To było 2 tys lat temu i już dawno nie żyją!” – żyją, żyją :-) Nie wyjaśniłem dobrze, moja wina. Ja poznałem Jezusa w ciele, ale Jezusa, który zmienił moje życie a teraz jestem lepszą osobą. Jezusa, który mnie wspiera na co dzień, Jezusa, który daje mi to, co najlepsze – On jest żywy i działa wśród tych, którzy uczynili go swoim Panem i zbawcą. Napisane jest:
”Ucząc je przestrzegać wszystkiego, co Wam przykazałem. A oto ja jestem z Wami po wszystkie dni aż do skończenia świata” Ew. Mateusza 28,20 – On był, jest i będzie z nami – trzeba tylko się zawrócić do niego tj. przyjąć Jezusa jako Pana i Zbawcę.
”A modlić się możesz i bez nich, nikomu to nie zaszkodzi” – ani nie pomoże, Zbychu. Napisane jest:
I Kor. 14,1:
”Dążcie do miłości, starajcie się też usilnie o dary duchowe, a najbardziej o to, aby prorokować.”
- Zbychu, jednym z darów duchowych, podstawowym zresztą, jest mówienie innymi językami i Apostoł Paweł, zachęca nas do starania o te dary. Pokaż mi fragment w Biblii, że po śmierci ostatniego apostoła to wszystko uległo przedawnieniu – nie ma takiego fragmentu. Wszystko jest ważne do dziś. Ja Ci polecam fragment:
Ew. Marka 16,17: „A takie znaki będą towarzyszyły tym, którzy uwierzyli: w imieniu moim demony wyganiać będą, nowymi językami mówić będą” – czyli może każdy z wierzących to robić, nie trzeba być np. duchownym.
Polecam też Dzieje Apostolskie 2 – jest tam o tym, jak po raz pierwszy zwykli ludzie wierzący w Jezusa zaczęli mówić językami.
"Językami" mówią podobno też ludzie wprowadzeni w hipnozę regresywną, albo opętani przez diabła więc o których Ci chodzi? – nie radzę powtarzać bezmyślnie „argumentów” świadków Jehowy, to oni uważają, że języki to sprawa diabła tak jak Jezus nie jest dla nich Bogiem. Otóż ja mówię językami i nie jestem ani opętany przez diabła, zaś w stanie jakiejkolwiek hipnozy nigdy nie byłem. Mam też wielu znajomych po Odnowie w Duchu Świętym i w kościołach ewangelicznych, którzy mają ten dar. Powiem Ci, że podczas modlitwy mam jasny umysł oraz pełni kontaktuję :-) Zbychu, zachęcam do lektury Biblii – w niej jest wszystko.
Tymczasem pozdrawiam życząc Bożego błogosławieństwa w życiu.

Heheheee, felix ;)

Ja mówie jedno - TP s.a. to ****, ale niestety mają monopol. Ostatnio wyłączyli mi internet bez rzadnej przyczyny (było to przed noca sylwestrową). Po dzieśiątkach telefonu neostrada została przywrócona po... ponad 3 tygodniach (a miało być 3 dni). 2 tygodnie temu zadzwoniłem do nich, że zapłacę tylko za 1 tydzień użytkowania neostrady. Oni mówią, że to oczywiste w takich przypadkach bla bla bla. Za 2 dni przychodzi pismo - niestety nie możemy obciąć pańskiego abonamentu ponieważ neostrady nie było przez krócej niż 24 GODZINY . Normalnie jakby mi ktoś w morde strzelił. Aha, dali jeszcze dopisek, ze od ich decyzji nie ma odwołania. Okazało się, że wystarczyło wziąść jakiś numer zgłoszenia, cały dzień pobabrać się po błękitnych liniach i wysłać im ten nr. Obniżyli abonament o... 3zł 78 groszy. Normalnie podejście do klienta zerowe. Zamierzam pójść z tym do sądu, bo sprawa krwi warta.

P.S. Normalnie w tej sytuacji zmieniłbym internet, ale jaki to sens jeśli w miejscu gdzie mieszkam możliwe jest założenie jedynie neostrady albo bezprzewodowego internetu w stylu Blueconnect (a to ma prędkość taką, że nie bede się odzywał).

Pozdrawiam

Ponosić koszty ich utrzymania mogę także i ja- jako podatnik - wolę to niż sponsorowanie polskich wyłudzaczy rent lub "bezrobotnych nie z własnej winy" (cytat za Andrzejem L.). Potem nadamy im obywatelstwo i będziemy mieli swoich własnych Olisadebes. Poza tym nawet tak mierny katolik jak ja wie, że należy miłować bliźniego, a nie kolor skóry na nim. Bangladeszyków, Bangladeszan (???) serdecznie do Łomży zapraszamy. Szowinistów zegnamy gromikim PA PA ..

Nasza bis

Bella a kto Ci takich głópot naopowiadał że gospodarka USA stoi gorzej niż europejska? Europa jeszcze długo będzie goniła USA. Pojedź tam to się przekonasz i dopiero zabierzesz głos w dyskusji.
Byłem.... Widziałem....

Ja też byłem w Ameryce. Ale tej pod Olsztynem i wiecie co... Ale nedza!!!

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Madej cena nie wynika z prostego dodania marzy a wynika z rachunku podaz-popyt. Dlaczego mam nie sprzedawac w cenie 20 zl jezli klienci w tej cenie kupuja. To nic ze kupuje o 20 % taniej poprostu zarabiam 18 % wiecej a dwa % odejmuje dla budowy opinii " ze jest u mnie tanio" i czasami robie promocje na wybrane artykuły -20 %. Nikt nie pozbawia sie dodatkowego zysku jak jest mozliwy.

dar języków - najmniejszy z darów Ducha Świętego.

Zbychu - ja spotkałem osoby, które miały dar mówienia językami (miało to miejsce podczas modliwtwy) i nie były ani w pod wpływem środków chemicznych, ani w hipnozie.

A jeśli chodzi o Odnowę w DUchu Świętym - to w Łomży są już wspólnoty tego ruchu.

pozdrawiam

sura - jesli twa odpowiedz była na moją zagadkę - to musze cie rozczarować. nie jest to prawdziwa odpowiedz.

podam małą podpowiedz. kilka lat temu zostały opublikowane pamiętniki dotyczące m.in. tego okresu. tam znajduje sie odpowiedz.

a od motoru nie chcecie BL 111M ?? :)
mam zdjecie :)

Zuza

markus daj sobie spokój i nie staraj się w naukowy sposób zrobic z Łomzy SKANSENU. My mieszkancy chcemy tego sklepu i dokładnie w tym miejscu. Mamy dość jezdzenia do Białegostoku . Narażania naszego zycia na trasie do Białegostoku. Mamy dośc marnego i drogiego handlu w tym mieście.

szowinizm (w/g Kopalińskiego) - skrajny nacjonalizm, wyrażający się w ślepym uwielbieniu dla własnego narodu i w nienawiści i pogardzie dla innych.

Rozumiem, Halina, że jak zapraszasz do siebie gości, to li wyłącznie z chęci zysku, na zasadzie intratnego interesu, zgodnie z formułą "coś za coś" albo "nie-ma-nic-za-darmo". Pewnie zapraszasz do siebie same "szychy", które coś znaczą w świecie finansów.. Gratuluję! Zwróć tylko uwagę na fakt, iż chcąc pospieszyć z rewizytą do takich gości, musisz sama uzbroić się w korzystne "atuty", w przeciwnym razie przestaniesz się liczyć.

do Ptysia - prześlij na rejestracje.bl@op.pl
z tym, ze być może nie wszystkie zamieścimy

- Pożycz trzy stówki !
- Nie mam tyle, mam tylko stówke.
- To Ok pożycz stówke, a dwie bedziesz jeszcze winien !

http://um.lomza.pl/index.php?wiad=1895 hmm zobaczcie ze to juz oni zrobili to jak to maja znowu zrobic ...w niedziele o 16.10 i 16.50 bedzie ten program na tvp2

Ekstremalne zadanie wykonane!
cz, 16 lutego 2006 13:30

Na placu egzaminacyjnym gościnnego Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Łomży miał miejsce niepowtarzalny wyczyn kaskaderski. W obecności około 200 widzów, w ciągu kilku minut, dwóch zawodników zmieniło przednie koło w jadącym samochodzie. Zadanie te było nagrywane do programu „Załóż się”, emitowanego przez TVP 2. Konkurencję poprowadziła znana prezenterka i dziennikarka Anna Popek.

(mial miejsce!)

a na antenie nie wiadomo kiedy to bedzie...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

o co chodzi z tymi językami ??

1972 chcialem naniesc swoja ksywe ale mówie lipnie moze wyglądać :P jak bede miał cos nowszego to dam znac :P

Chodzi o to że podczas modlitwy ludzie zaczynają mówić w jezykach których się już nie używa, były one używane za czasów Chrystusa.

Duch Święty może też działać w inny sposób np. zaśnięcie w Panu ( coś podobnego do omdlenia), może także toważyszyc śmiech, płacz, delikatny powiew wiatru. Nie znaczy to, że jeżeli tego nie będzie to Duch Święty nie przyszedł.

Ja należę do Ruchu Światło- Życie ;D

Pozdrawiam.

To park w Łomży też jest "Narodowy" ? LOL ;)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Sekciarze.
Ja wierzę w siebie. Wam także proponuję taką wiarę.
Udowodniono ponad wszelką wątpliwość, że człowiek jest sam w sobie istotą tak głupią i nieporadną, że musi wierzyć w jakąś siłę wyższą. Wiedzieli o tym ludzie już kilka tysięcy lat temu...

Tydzień temu nad Łomżą latało UFO. Naprawdę! Nie widzieliście go napewno, ale zapewniam Was, że latało. Ot, tak samo jest i z Waszym Bogiem. Kłamstwo i obłuda - oto podstawa Waszej wiary. Nie widzieliście, ale musicie wierzyć.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Nie musimy- chcemy i wierzymy ;D

Zawsze łatwiej jeśli się wierzy że "ktoś" tam na górze czówa nad nami :)

ABCD :D:D ;))

ja bym inaczej postawił pytanie rozpoczynające tę dyskusję:

"Studenci z Bangladeszu w Łomży! - czy mogą czuć sie bezpiecznie"??

halina - jest wiele racji w tym co mówisz, lecz w przypadku naszego kraju jest to wizja dość odległa. W takich krajach jak Francja Anglia czy Holandia, większość imigrantów pochodzi z byłych kolonii tych krajów

Problem imigrantów w wymienionych krajach mozna by w skrócie napisać tak: "gość zaczyna wyznaczać obowiązujące zasady w domu gospodarza"

pozdrawiam

Ah Marcus! Miło było poznac Twoją opinie. Jednak przedstawiłes już swoje poglady myśle, że wiekszosc z nas wie już, że z pewnościa reprezentujesz jakiegoś łomżyńskiego kupca, albo nim jestes, albo masz takie poglądy. Szanuje, ale nie wmawiaj nam takich głupot. Każdy z nas ma swój rozum i nikt nie potrzebuje kogoś kto będzie go omamiał.
A przepraszam, co oferują nam nasze łomżyńskie sklepy? Nie zauważyłeś, że one bez hipermarketu zaczynają podupadac? Może hipermarket naprawde nam nie zaszkodzi? Może w końcu zaczniecie dbac o klienta, a nie tylko i wyłącznie o swoje interesy, co?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Jak ktoś udowodni mi, że są jacyś ludzie, którzy prawią w językach "używanych za czasów Chrystusa", nie znając ich jednocześnie, to zapiszę się nawet do Koła Zwolenników Ciała i Ducha, czy gdzie tam chcecie i jeszcze płacę 1.000 PLN dla tego jegomościa.

Pozdro.

Pomysl MrS, czy widziałeś kiedyś poruszające się cząsteczki elektronow, które docierają np. do Twojego telewizora i sprawiają,że on działa? NIE!!! Ale chyba nie zanegujesz, ze one istnieją? Nie widzimy elektronów, ale widzimy skutek ich działania. Tak samo jest z Bogiem. Ja w moim,życiu doświadczyłam bardzo wiele przejawów działania Bożej mocy: mówienie językami, uzdrowienia, prorocze słowa... I chociaż nigdy nie widzialam Boga na własne oczy-widziałam to co On robi! Należę do tych, co mówią innymi językami-to też jest dowodem na to ze Bóg opisany w Biblii istnieje, bo gdyby tak nie było, to nadprzyrodzone rzeczy - takie jak mówienie językami - nie miałyby miejsca. A jednak one się dzieją. Jezus powiedział - Ci którzy uwierzą w Ewangelię, będą mówić innymi językami (Ew.Marka16.17). I faktycznie tak jest. Są chrzescijanie, którzy postanowili uwierzyć Biblii i - tak jak powiedział Jezus - mówią innymi jezykami. Gdyby Jezus nie był prawdziwym Zbawicielem, a tylko mitem wymyslonym przez głupich ludzi- to Jego słowa opisane w Biblii nie mogły by sie sprawdzać -a się sprawdzają!!!

adamus, chyba straciles 1000PLN - podac Ci moj nr konta?

juz mi sie to znudzilo te cale 3lo cale miasto o tym gada....

apostata

dzieki bartek:) a po co ci Wadolek wiedziec. nie powiem ci bo nie chce go dobijac

Oto lista dośc nietypowych, ale autentycznych nazwisk, wyciągnięta z kilku uczelni w Warszawie.

1. Wyczesany Dawid
2. Pacha Roxana
3. Męczywór Małgorzata
4. Małolepszy Tomasz
5. Kwasigroch Tomasz
6. Chujeba Renata
7. Mahujski Krzysztof
8. Zaporożec Stefan
9. Dokurwo Maciej
10. Boligłowa Bogusław
11. Szaleniec Wojciech
12. żur Leszek
13. Porąbaniec Marek
14. Gamoń Marek
15. Cymbalista Stefan
16. Kutasko Mieczysław
17. Szpara Agnieszka
18. Bzibziak Marta
19. Fiut Stanisław
20. Kiełbasa Roman
21. Ocipka Sławomir
22. Cyc Izabela
23. łachman Zdzisław
24. Stęchły Tadeusz
25. Biały Polak Agata
26. Kusibab Marcin
27. Sierota Maria
28. Rżąca Bożena
29. Spleśniały Andrzej
30. Skwara Elżbieta
31. Ciapciak Krystyna
32. Pomietlarz Piotr
33. Ściera Piotr
34. Pędzimąż Andrzej
35. Lapeta Barbara
36. Cnotliwy Tomasz
37. Paskuda Katarzyna
38. Słaby Edward
39. Jąder Dezyderiusz
40. Siekierka Bożena
41. Wata żyta
42. Wałach Artur

Czy ktos ogladal ostatni odcinek programu UWAGA? Co sadzicie o "szkalowaniu" Poczty?

a czemu na lewo nie trudno sie nauczyc jeździć i zdac egzaminy

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

nawet jeśli ze swojej winy to i tak wystarczająco się i ona i on i ich bliscy wycierpieli,dajmy juz temu spokój i zapomnijmy,bo nie ma sensu więcej im dowalac

Prosze o zamkniecie tematu!

STOP !!!!!!!

wszyscy macie po trochu racje.

Problem imigracji nie polega na tych 100 czy 200 studentach, tylko na całych społecznościach mniejszości narodowych, które nie zamierzają się integorwać z danym społeczeństwem.

konczcie ten temat nic ciekawego same błoto

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

ptys91 ty chyba sie z tym forum nie rozstajesz. jestes wszedzie :O

powinien powstac wewnatrz miasta zebyci co nie maja samochodow mogli tez w pelni wykorzystac uroki supermarketu
nie wyobrazam sobie ze ktos moglby sie tluc przez cale miasto z zapasami na caly tydzien
a male sklepiki na pewno nie znikna
wokol malachowskiego jest tyle duzych i malych sklepow i kazdy ma klientow
marcus ja ciebie rozumiem bo gdybym miala sklep czy hurtownie to tez bronilabym swoich spraw
ale sie z toba nie zgadzam
daj szanse wyboru ludziom
niech oni decyduja gdzie chca robic zakupy czy u ciebie czy w hipermarkecie
HIPERMARKET DLA LOMZYNIAKOW!!!!!!!!!!

Jak tylko się wyprowadzę z domu napewno przygarne jakiegoś pieska:) Narazie jednego już w domu mam.

Chętnie bym się tam wybrała. W życiu na nartach nie jeździłam a dla początkującego to napewno idealne miejsce.

ja bylem moje wrazenia takie sobie;/ goreczka mala, wyciag taki sobie. nawet dobrze rozpedzic sie nie mozna a ceny zdeczka jednak za wysokie:( no coz to w koncu nie sa gory wiec co mozna oczekiwac od podlasia.

Warto zapoznać się z tym i chociaż część zastosowac w swoim życiu.

http://members.lycos.co.uk/jozozazi/Bog_nie_zapyta.pps

Pozdrowienia.

i co to da? to jak by tu tak miało być to tu byłoby utrapienie

Witam z góry zaznaczam, że temat postu był wałkowany ale mam problem. Nie widzę grafiki w swoim opisie.Co zrobić aby grafika w opisie była widoczna..Z góry dzięki za info

Bardzo mądre i rozesłałem dalej

ja tez gram na gryonline.wp.pl w SNOOKERA Kefas moze kiedys zagramy :)

http://www.kurnik.pl
http://www.crystallized-time.net
http://www.managerzone.com
http://www.gotyx.gra24h.pl

hmmm
a może skoro właśnie wprowadzono takie rozporządzenie a nie inne, to znaczy, że pedofilami i zboczeńcami nie są...?

a mnie juz nudzi, że w autobusie...w szkole...na ulicy...na przystanku...tylko jeden temat jest poruszany...
Nie ma co robić dalej wielkiej sensacji z tego...media i tak robią swoje..
Oni i tak już wystarczająco cierpią za swoją głupote...trzeba pomyśleć o nich juz nie jak o osobie, która zrobiła coś tam...ale jak o drugim człowieku, który teraz jest w niesamowicie przykrej dla niego sytuacji...i pomóc chociażby tym, że skończy się o tym mówic...

pozdrawiam

ale pieskom można pomóc w inny sposób, nie tylko adoptując, można popracowac troche przy nich w schronisku, praca nie cieżka a odciazy pracownikow:D

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Panowie, uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady???

A. Należy tylko być:

1. przyjacielem
2. partnerem
3. kochankiem
4. bratem
5. ojcem
6. nauczycielem
7. wychowawcą
8. spowiednikiem
9. powiernikiem
10. kucharzem
11. mechanikiem
12. monterem
13. elektrykiem
14. szoferem
15. tragarzem
16. sprzątaczką
17. stewardem
18. hydraulikiem
19. stolarzem
20. modelem
21. architektem wnętrz
22. seksuologiem
23. psychologiem
24. psychiatrą
25. psychoterapeutą.

B. Ważne też są inne cechy. Należy być:

1. sympatycznym
2. wysportowanym ale
3. inteligentnym ale
4. silnym
5. kulturalnym ale
6. twardym ale
7. łagodnym
8. czułym ale
9. zdecydowanym ale
10. romantycznym ale
11. męskim
12. dowcipnym i
13. wesołym ale
14. poważnym i
15. dystyngowanym
16. odważnym ale
17. misiem ale
18. energicznym
19. zapobiegawczym
20. kreatywnym
21. pomysłowym
22. zdolnym ale
23. skromnym i
24. wyrozumiałym
25. eleganckim ale
26. stanowczym
27. ciepłym ale
28. zimnym ale
29. namiętnym
30. tolerancyjnym ale
31. zasadniczym i
32. honorowym i
33. szlachetnym ale
34. praktycznym i
35. pragmatycznym
36. praworządnym ale
37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
38. zdesperowanym [z miłości] ale
39. opanowanym
40. szarmanckim ale
41. stałym i
42. wiernym
43. uważnym ale
44. rozmarzonym ale
45. ambitnym
46. godnym zaufania i
47. szacunku
48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49. wypłacalnym.

C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby:

a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę.

D. Ważne jest aby nie zapominać jej:

1. urodzin
2. imienin
3. daty ślubu
4. daty pierwszego pocałunku
5. okresu
6. wizyty u stomatologa
7. rocznic
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.

Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.

A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje:

1. seksu i
2. jedzenia

Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.
Wniosek :
Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

Granice województw swoją drogą, a tożsamość swoją. 99 % Łomżyniaków uważa podobnie jak ja. A jak Ty uważasz, że jesteś z podlasia to kup se koło i pier... się w czoło!!!

GWIEZDNY KUPIEC:
http://gilar.mogiel.net/gk/
zrobili wiecej surowców, wiecej planet, dawno nie grałem więc nie wiem co jeszcze.
Polecam zwłaszacza Paniom, bo tam jest sporo ekonomii i mało walki.
Acha - i jest na poczatku bardzo trudna :)

no i ja pomagam degregowi:]

ptysiu91: przez takich jak ty, Łomża schodzi na psy i umysłowe dno.

apostata

ks. Tischner:

a może lepiej nie uszczęsliwiać kobiet :P

Zuza

piees to jebal i tak wszytskie baby to dziwki

antysemitex, jakbys jakas poznal, to bys zmienil zdanie

Ptysiu, bądź tak miły i nie udzielaj się tam, gdzie Cię nie proszą. Już wszyscy Ciebie znają, nawet wiedzą jak wyglądasz www.ptysiu91.fotka.pl, więc naprawdę nie zdziw się, jak któregoś dnia stracisz swój piękny wyraz twarzy, o ile nie będzie gorzej. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu i są beznadziejne. Lepiej uzupełniaj swoje kolorowanki, które pani z podstawówki zadała na jutro, zamiast ślęczeć przed kompem.

Zastanawia mnie postawa Krzyżewskiego, marszałka województwa i członka zarządu wojewodztwa Kamińskiego, obu pochodzących z Suwałk. Tołwiński to wieśniak spod Białegostoku, którego przerasta władza. Takie decyzje, gdzie w grę wchodzą grube pieniądze, podejmowane są chyba? plenarnie.

KiLeR to ty chyb anie byłeś nigdy w LIDL-u. Polecam skoczyć do Zambrowa ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org