Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli UE się rozpadnie, to kto będzie wypłacał emerytury euroPOsłom ? |
Lalka jak chcesz to wpadnij do mnie do szpitala ,to z nudów zrobię Ci te bikini.Pod pachami rób se sama.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli UE się rozpadnie, to kto będzie wypłacał emerytury euroPOsłom ? |
Czy wiecie czy w Łomży można gdzieś nauczyć się języka norweskiego?
|
|
Dobrych? to mało powiedziane ;)
|
|
depilator mam,a chodzi mi o laserową depilację bo między tym a tym jest wielka różnica a tobie mały podziękuje,boję sie na oddział psychiatryczny wchodzić:P
|
|
JULA Łomża jest z Tobą -pamiętaj o swoim mieście gdzie tylko nie będziesz. Głosujemy na Ciebie i Cię wspieramy,życzymy dalszych sukcesów i powodzenia:)
|
|
rezultaty widać po 4-5 zabiegu. Dokładnie, na Kazańskiej w Cosmeo, często mają różne promocje więc można ciutkę zaoszczędzić. Ja osobiście nie robiłam, ale bliska mi osoba jeździ na laser i jest zadowlona
|
|
Czy w ostatnim tygodniu macie jakieś problemy z odbiorem naziemnej telewizji cyfrowej? Ja odbieram dwa multipleksy MUX-1 i MUX-2 i ostatnio są takie zakłócenia że szok , poza tym są momenty kiedy w ogóle nie ma sygnału i nic nie odbiera.
|
|
W centrum katolickim prowadzi pani Jagoda Eryng polecam!! koszt to chyba okolo 200 zl juz nie pamietam dokladnie 509712565 to jest nr do Pani Jagody mozna zadzwonic i sie spytac
|
|
Ja potwierdzam, że potrzebna jest silna wola, to jest taki trzon. Kiedyś mój znajomy próbował z gumami nicoret, ale to też mało co pomagało, ale słyszałam od koleżanki, że jej szef gania z elektrycznym papierosem i nawet dymek leci ;-) i chodzi z nim bardzo często i mówi, że mu to pomaga, więc to chyba najlepsze zaraz po silnej woli. A warto rzucić palenie bo średnia długość życia w Polsce zmalała, na co natknęłam się przypadkiem na stronie: http://smierc-zycie.com/ a palenie zwiększa ryzyko wystąpienia raka płuc.. ;-/ Życzę powodzenia
|
|
ojciec R - michalek zamknij morde i patrz co piszesz PALO !!! bura suko facmen
|
|
Możecie oddac dwa głosy jeden na jednej stronie i drugi na drugiej stronie http://muzyka.onet.pl/newsy/pop/opole-2012-internetowa-superpremiera-wybierz-ja-z-,1,5137372,wiadomosc.html http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i-koncerty/opole/aktualnosci-2012/glosuj-na-internetowa-superpremiere/7409252
|
|
A może ostrzegają przed takimi? ja też już nigdy na stopa nie zabiorę pasażera. ostatnio nie chciał mi z auta wylezc!!!
|
|
Gdzie mają być w tym roku Juwenalia podobno miały być na "Muszli" ,ale dostałem info że przenieśli to gdzieś na Poznańską .Ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje ?????
|
|
Może wiecie dlaczego od ponad tyg tam na Dmowskiego te studio tatuażu jest zamknięte ?
|
|
http://www.doz.pl/leki/p2247-Tabex Jeśli chcesz już na coś wydać pieniądze to wydaj je na Tabex sam przy nich rzuciłem palenie po 10latach a paliłem w porywach po 40sztuk czerwonych Newad ,ale tabletki są tylko po to żeby pomóc, ja odstawiłem je po 3 dniach ,nie czułem potrzeby zażywania ich. pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@cichy57 Napisałem co nieco w tym temacie: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=519189&t=519189 rudy błazen z druhem
|
|
poczekajmy na kolejny temat o juwenaliach Kasia..
|
|
Na Żeromskiego u dr Ściany, Ks. Janusza u dr. Załęskiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |