Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie się działo!!!! |
w Konarzycach za torami około ze 100 met. po lewej str ( ten pierwszy ) ma w ofercie karmy dla psów na zamówienie firmy de heus, rewelacja, polecam moje psy odchowały się (i chowają )na tym i sporadycznie na kurczaku, a i cena takiej kary też nie wysoka facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie się działo!!!! |
ta baba wygląda jak jakaś karykatura, gruba obleśna bleeee i 40 lat śpiewa te same piosenki, czas chyba dać se spokój i opuścić scenę
|
|
to moze naprawde disco pole a nie np.ROLING STONES ciekawy jestem ile by przyszlo Lomzanow na taki koncert ?.Przeciez nie jestysmi gorsi od za......j Wa-wy czy Sledzi!
|
|
Nie ma czego :-) Miło, że "krajanka" wygrała... chociaż renoma konkursu już nie taka jak kiedyś. Niestety poziom wykonawców całego konkursu bardzo niski: słabo wokalnie, fałsze... Autentyczny i dobry dla mnie był tylko moment wzruszenia J. po wynikach. Ale życzę powodzenia, wytrwałości w doskonaleniu śpiewu. ktośiek
|
|
jaki kraj takie piosnki :]
|
|
Polecam hodowlę w okolicach Mrągowa u p. Tymoszuk. Sam brałem od nich szczeniaka.
|
|
Sprzedam huśtawkę ogrodową z drewna. Nowa pomalowana impregnatem kolor pinia. Cena 500 zł. Cena: 500 zł Kontakt: 668363428
|
|
Ważne, żeby nie podawać samego mięsa. Gotowane mięso mieszaj z marchewką (jeżeli nie lubi tartej surowej, to rozgnieć ugotowaną i zmieszaj z mięsem). Do tego dodaj np. kaszę gotowaną. Unikaj wieprzowiny i niezbyt często podawaj podroby. Wędliny też nie są wskazane. Całość uzupełniaj suchą karmą dobrej jakości. Unikaj karm Pedigree. Oczywiście kategorycznie zabronione są kości gotowane, szczególnie te z kurczaka! Możesz też od czasu do czasu podać gotowane żółtko z jajka (białko zabronione!). Pamiętaj też, żeby po jedzeniu nie bawić się z psem. Daj mu pół godziny, do godziny - niech trochę przetrawi, zanim będzie biegać i skakać. Jeżeli masz książeczkę zdrowia psa, również w niej powinnaś znaleźć wskazówki dotyczące utrzymania psiaka. To, czy dobrze go odżywiasz, możesz później wywnioskować m.in. po trzech rzeczach: nastroju psa, połysku sierści (włosów) i konsystencji kupy. Pozdrawiam. ktośiek
|
|
Witamy reklame
|
|
Aha i jeszcze jedno: Nie wiem jak to zrobiliście,że 3W zagrają w Łomży 1.06 kiedy grają w ten sam dzień na drugim końcu Polski-w Łodzi :D
|
|
uda się jej, 3 majmy kciuki, napewno zaczną się jakieś wyjazdy na imprezy typu "Gościniec Łomżyński" ale to nie uniknione kasa to kasa... facmen
|
|
moim zdaniem a w roku w kilkunastu salach jestem i powiem tak niema lepszej obsługi W ŁOMŻY jak w jedrusiowej zagrodzie dziewczyny są sympatyczne i usmiechniete nigdy nie bylo zadnych problemów pozdzro dla obsługi z J.Z
|
|
Peg-Perego!gondola może być używana jako łóżeczko(np.podczas wyjazdów)!Super funkcjonalny!!!
|
|
fanka:):) Tak dosłownie wsadził ? całą ? :):):):):)
|
|
W tym rejonie będzie obwodnica więc pewnie działki są już wykupione przez państwo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |