Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hymn Moherowych Beretów |
gagatek czyzby kikiriki nowe konto? ha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hymn Moherowych Beretów |
leć na policję, szybko odzyskają ten telefonik, a jest duza szansa że i typa złapią. Pamietaj mów na komendzie niewadomo co że był wart wiecej niz 250zł :)
|
|
BL TomeG czy to rozmiar s lub xs ?
|
|
W sklepie osiedlowym na Śniadeckiego znajdującym się w piwnicy.
|
|
O czym dyskutowac gdzie najlepsze.Musielibyscie wyslac je do badań i sprawdzic, a tak jedynie kazdy napisze ze najlepsze tam gdzie on sam tankuje. Ja jedynie stracilem zaufanie do stacji Bli*ka.Samochod po zatankowaniu poprostu mi sie rozlozyl.
|
|
haha ;D powodzenia tym co pójdą na parking :D:D
|
|
Ja też!Rodowicz nie koniecznie. Ale chyba i tak mnie tu nie będzie bo z końcem czerwca się z Łomży wyprowadzam!
|
|
mui zrobic obdukcje i skierowac sprawe do sadu
|
|
wal śmiało do sądu czy na policję! raz popuścisz i bedziesz bał sie z domu wyjść...
|
|
to wygląda na cięzkie pobicie i uszkodzenie ciała - to jest przestępstwo ścigane z urzędu i policja to wszczyna beż żadnego wniosku o ściganie. Czu szpital o tym powiadomi policję tego nie wiem bo jest tam bałagan. Jednak lekarz jest do tego z urzędu zobligowany po stwierdzeniu powstałych obrażeń oraz przeprowadzeniu wywiadu z chorym. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Karma Royal dla yorków. Czasami można ugotować kurczaka (najlepiej pierś), ale bez przypraw.
|
|
Rodowicz-ka by zaspiewala tak: ...jada wozy drabiniaste,z moherami, ej mohery tak bym chciala,jechac z wami... albo ...siasc do obciagu,byle jakiego lepiej nie siadac,wqr.wie starego...
|
|
klopsiki z mielonego mięska z łopatki w sosiku pomidorowym, dobra jest też sucha karma royal dla mopsików
|
|
Złapałem świnkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |