Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzedają grunty razem z lokatorami. |
Giertych na prezydenta -degreg czyli andrzej jarota na ; on na nic się nie nadaje "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzedają grunty razem z lokatorami. |
Plum.
|
|
a czy hooltay widział gdzieś podczas wczorajszej akcji jakiś transparent partii LPR? bo to o nią chyba tobie chodzi? Każdorazowo, gdy MW organizuje różnego rodzaju akcje, nie ma w nich żadnej polityki ani tym bardziej promowania jakiejkolwiek partii. I też chciałbym wyjaśnić, Młodzież Wszechpolska nie jest młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie była. Jeśli MW promuję daną opcję polityczną to tylko w czasie do tego przeznaczonym. Na codzień MW (Łomża) zajmuje się akcjami charytatywnymi jak tylko potrafi i zawsze stoi otwarta dla stowarzyszeń, schronisk, domów opieki, dziecka, organizacji etc. na propozycje, które mają na celu pomoc najbardziej potrzebującym. Jeśli chcieliby państwo dowiedzieć sie więcej o naszej organizacji zapraszam na stronę http://lomza.wszechpolacy.pl/ Pozdrawiam apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
..."Każdorazowo, gdy MW organizuje różnego rodzaju akcje, nie ma w nich żadnej polityki ani tym bardziej promowania jakiejkolwiek partii.... ..."Młodzież Wszechpolska jest organizacją, której koła są autonomiczne, każde koło ma własne okno na świat własnej działalności i działa jak najlepiej potrafi w różnych sferach życia publicznego bez narzucanych odgórnie rozkazów, lecz według statusu organizacji i panującej hierarchii.... ..."I też chciałbym wyjaśnić, Młodzież Wszechpolska nie jest młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie była...." No proszę, wypieraja się swego wodza-założyciela? I nie promują żadnej partii? I nie są młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie byli? Ktoś komuś tu chyba mydli oczy. Natomiast w pełni zgadzam się ze zdaniem Degreg'a: "Myślę, że kwestia patriotyzmu powinna być propagowana przez wszystkie stronnictwa polityczne i akurat w tej kwestii nie powonno byc podziałów. Bo państwo bez wiernych obywateli, którzy w życiu nie kierują się prywata może poprawic swoją gospodarkę, byt ludzi. Spójrzcie np. co dzieje sie w Niemczech czy tez USA.... tam milosc do ojczyzny jest wszechobecna a nie tylko mowi sie o niej podczas uroczystosci panstwowych czy tez na szkolnych apelach, na ktorych wiekszosc sluchaczy zajeta jest innymi sprawami, a na apel ida tylko po to zeby nie byc na zajeciach." Tylko mówcie to głównie tym na górze ('wodzowi" też), bo oni już dawno zapomnieli czym jest Ojczyzna.
|
|
"Chodzi mi o osoby, które poznały żywego Jezusa lub zostały ochrzczone Duchem Świętym i mówiły językami ".. To było 2 tys lat temu i już dawno nie żyją! Z duchami chcesz rozmawiać? Do tego trzeba seansu spirytystycznego i medium. A modlić się możesz i bez nich, nikomu to nie zaszkodzi. "Językami" mówią podobno też ludzie wprowadzeni w hipnozę regresywną, albo opetani przez diabła więc o których Ci chodzi?
|
|
Kumpel do kumpla: Stary, pożycz mi stówę! - Nie mam przy sobie! - A w domu? - Dziękuję, wszyscy zdrowi. Syn z ojcem: - Tato, daj mi 50 zł. - A po co ci aż 30 zł? Nie wystarczy ci 20? No to masz 10. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Widzieliście artykuł :]
|
|
Halina, częściowo mogę się z Tobą zgodzić. Ale naprawdę nie uwierzę, że większość muzułmanów przyjechała do Europy Zachodniej po to, żeby się kształcić. Większość pojechała za 'chlebem', liczyła na pracę, albo raczej socjal. Część musiała uciekać ze swych krajów (np. harkisi z Algierii)... Tyle się mówi o tym, że trzeba pomagać krajom Trzeciego Świata. I teraz właśnie jest taka możliwość. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że tym, czym naprawdę możemy ludziom pomóc, jest właśnie edukacja. Niech się kształcą, by później mogli pomóc swemu państwu w rozwoju, by mogli pracować tam, zarabiać kasę. Dlatego myślę, że powinni tu przyjechać na studia a potem wrócić do siebie. Taka jest chyba ta idea. Poza tym u nas nie ma pracy nawet dla Polaków, ciężko, żeby znalazła się dla obcokrajowców (przy założeniu, że wykształcenie, umiejętności są takie same, bo jeśli cudzoziemiec się bardziej nadaje - nie widzę powodu, żeby go nie zatrudnić). A z czegoś przecież utrzymać by się musieli.
|
|
Piątnica i Marianowo przybywajcie! Może wybiore się z klasą :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
666 sie tak nie bulwersuj.... ;) a filmik podobno tyle był... ;)
|
|
Będzie rzucanie kamieniami do jadących samochodów. A ponadto nieprawdopodobna atrakcja, eliminacje to stronkMENÓW pt. "Kto mocniej kopnie z półobrotu swego kumpla". Na sam deser zapowiada się wspaniała zabawa na otwartym powietrzu z zespołem "Zagraj mi to na flecie", pokaz rzucania petard i rodawanie za friko wybrakowanych kufli do piwa Browaru Łomża. A o północy stripteas Kasi Figury.
|
|
Zbychu mój przedmówca miał rację fakt że Giertych łączy MW i LPR, ale to dwie odrębne organizacje. Chyba tobie nie muszę tłumaczyć czym było Stronnictwo Narodowe partia z którą utozsamiała się MW. W lidze w pierwszych wyborach, w jakich liga startowała odsetek posłów SNu był bardzo mały, więc nie mogliśmy utożsamiać sie z tą partią. Fakt jest taki że MW powstała wcześniej, a jej celem było dychowywanie młodzieży w duchu narodowym duchu non profit. Hehe z rezzta non profit powinny przejąć od nas nie tylko inne organizacje młodzieżowe, ale również partyjne. LPR jest tworem MW a nie odwrotnie. Z reszta nasze cele to działanie, wszelkiego rodzaju akcje pomocy innym, budowanie nowoczesnego patriotyzmu, który ma stare zasady, stare korzenie a jest w formie możliwej do realizacji we współczesnych czasach. Politykowanie zostawiamy innym. MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA TO TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ W JEDNYM !!!!
|
|
Ja też chce zdjęcie z kóniem...
|
|
Proponuję spotkania i czytanie fragmentów "Szatana z siódmej klasy"...
|
|
bylam sam tam dwa wyciagi. Jeden krzesełkowy jest. Są ogromne koliki. Jak byłam stok byl zle przygotowany. To co go rozni to długosc i minimalnie kat nachylenia. Trochje lepiej jest w małych cichych, ale nie ma sie czym podniecac! Temid
|
|
technic66: interesują mnie ogólnie tablice rejestracyjne, a w szczególności tak jak 1972 poqiwdział, ciekawostki: np. niskie numery :) pzdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |