Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy prawdą jest, |
No wiesz, jeśli gadała z sensem i składnie, to wątpie, żeby to było wyrwane z kontekstu. Dostała za to kasę i nagrała co nie co do mikrofonu, a teraz pusszczają. Nie lubię tego ... eehhhh ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy prawdą jest, |
dużą kase ona za to dostała apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
moi znajomi powoli się wyzbywają staroci jakimi są telefony na kablu:) ja już tego nie mam hohohoho i jeszcze dłużej:) innym też to polecam:D
|
|
Wyrazu współczucia dziewczynie A prokurator, a może i nawet psychiatra niech lepiej zajmie się jej rodzicami, jaki oni dali jej wzór do życia Brak słów :(
|
|
Wyrazu współczucia dziewczynie A prokurator, a może i nawet psychiatra niech lepiej zajmie się jej rodzicami, jaki oni dali jej wzór do życia Brak słów :(
|
|
co za wnikliwa analiza Goostavie. Głębia myśli dogłębna, tak głęboka jak tygodnik "NIE"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
gudrid popieram. skoro komuś tak przeszkadzają obcokrajowcy to po ki Ch** się tam Halina pchałaś??? Pozdrawiam tolerancyjnych
|
|
Mój sąsiad maił reno megan z rejerstracja BL 00002 ale niewiem co z nia zrobił bo samochód zmienił :)
|
|
No to niestety przewijanie liczników to powszechna praktyka, ale nikt nie każe tutaj kupować samochodu. Moim zdaniem pewniejszym sposobem na zakup dobrego samochodu to sprowadzenie go bezpośrednio z zachodu, a nie przez naszych polskich kombinatorów. Wiadomo- Polak potrafi....
|
|
na zimowe nudy może być
|
|
dajcie spokój juz z tym filmikiem.... to juz sie nudne zaczyna robic ;/;/;/
|
|
od wychowywania to jest podstawowka i gimnazjum,mimo ze nie sa pelnoletni to wiedza juz chyba co jest dobre a co zle:]
|
|
Ja gram na Uni1 i mam 7k pkt :D apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hehe żaden... wszystkie sa do ....
|
|
Tłumy i młodzi ludzie na spotkaniu: Jednymi z młodszych to byli tam przybyli dziennikarze! :) Mam nadzieję, że ich nie liczyliscie. :D Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
wrzuccie link na maila shastraa@o2.pl thx
|
|
Bo ona pojechała do Anglii, biedaczka nie wiedziała, że to Wielka Brytania:) Dobrze, że Halina nie jest na "B", bo by nam wiedaczka się pochlastała:) Co do tych studentów, oczywyście niech przyeżdżają do naszego kraju, do Łomży również, ale tylko na studia, bez możliwości osiedlenia się. Takie jest moje zdanie. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
te, zboczeńcu!
|
|
ja też... Nasza bis
|