Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Twoje prawa są lepsze, niż nasze?\". Jak Marionetka pokazuje, gdzie ma prawo. |
masz gg?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Twoje prawa są lepsze, niż nasze?\\\". Jak Marionetka pokazuje, gdzie ma prawo. |
http://tablica.pl/oferta/kundelek-kundelki-szukaja-domu-ID16tF1.html#87ce1312;r:18;s: Znajdźmy im domy...
|
|
Re: \\\"Twoje prawa są lepsze, niż nasze?\\\". Jak Marionetka pokazuje, gdzie ma prawo. |
A ja mam gipsowy i paznokciem mogę ścianę popsuć... Do kitu takie fahofcy
|
|
P Raczkowski robi to dobrze jak na razie jest wszysko ok nie narzekam . Myśle ze lepiej troche dołożyć niż zeby potem poprawiać bo ktoś zrobił lipe taniej . Zależy wszystko ile jest roboty przy felgach .. Trzeba podjechać zobaczy i od razu cene powie . Niby robią w tym premio ale co z tego jak wiozą do kisielnicy długo trzeba czekać i opinia nie najlepsza
|
|
Polecam oryginalną Sony ,nawet tę tańszą ale oryginał
|
|
Kogo polecicie z Łomży ( chodzi o mechaników) do wymiany rozrządu w Toyotcie Avensis?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |