poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czaskowski prezydentem Polski a Małgosia błońska-kidawa prezydentem Warszawy - takie marzenie snuje tvn

to nie program smiechu warte ziom_oka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czaskowski prezydentem Polski a Małgosia błońska-kidawa prezydentem Warszawy - takie marzenie snuje tvn

STRAGANIARZE NIGDY nie będą w stanie sami utrzymać takiego obiektu w tym punkcie i w TYM mieście . Mówimy o kosztach bieżących , a GDZIE zwrot inwestycji ?

I dobrze , a nie masz jeszcze jakiejś propozycji np " zrobienie czegoś dla miejscowych handlowców " i miasto mogłoby dopłacić PRYWATNEMU inwestorowi do galerii , lub postawić pawilony np przy dworcu , a ja bardzo chętnie , wynajmę za pół ceny powierzchnie handlową ( ale NIGDY do handu pietruszką , bo to ma rację bytu na bazarze , albo w małym sklepiku na osiedlu oddalonym od Biedronki , Lidla czy Kauflandu ) .

pozdrawiam i życzę sukcesów w handlu .

Re: czaskowski prezydentem Polski a Małgosia błońska-kidawa prezydentem Warszawy - takie marzenie snuje tvn

Kiedy ja jeździłem własnym autem to ty jeszcze jeszcze jeździłeś rowerkiem na trzech kółkach. Podróż do Warszawy wtedy zajmowała ok. 1 godz.

Wszędzie remonty dróg robią w nocy...

Maja000 a Ty za pewnie do Zezowatego :)

Zezuś pewne sprawy trzeba rozgraniczyć...a u Ciebie jest tylko ciągła jazda.... odpuść sobie... nie lepiej by to znikło samo?? Zauważ ze nikt tu teraz nie pisał o Tobie a Ty uparcie wracasz do tematu...Warto??? Wiekszości osób na tym forum już to się przejadło.... Odpuść....

http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8

Witam wszystkich.
Za tydzień mam upragniony multiselekt...... próbuje się do niego przygotować ale nadal mam wątpliwości do niektórych pytań jak odp, za bardzo je chyba analizuje.... naprowadzi mnie ktoś jak odp lepiej???

1. Nie troszczę się o to, co się ze mną stanie. NIE - bo każdy chyba się troszczy o siebie?
2. Gdy gram, wolę wygrywać nić przegrywać. TAK
3. Lubię poznawać ważne osoby, gdyż wtedy czuję się ważniejszy. ?
4.Czasami gdy jesten w kłopotliwej sytuacji pocę się nagle, co jest dla mnie bardzo niemiłe. Jak na moje TAK bo to naturalne że człowiek się poci w stresujących sytuacjach.
5.Ludzie na ogół niechętnie poświęcają się dla innych. TAK
6. Mężczyzna powienien być głową rodziny. NIE :x:D

Nie wspominając już o tym,że czasem zdarza się mi się kląć to TAK bo to też chyba ludzkie albo gdy coś mnie boli to mam złe sampoczucie to moim zdaniem też TAK.

Pomoże mi ktoś rozkiminić te pytania???

biess(pieczny), " Jakbyś był choć trochę obiektywny ./.."

tu i teraz akurat nie , ALE W WIĘKSZOŚCI innych tematów z ostatnich dni ?

NIE BĄDŻ OBŁUDNY !

PS :
Przypomnę Ci TO !!! za bardzo krótki czas , gdy zobaczymy KTO i PIERWSZY ?

Nie aktualne...już koleżanka znalazła mu nowy domek...

i jak zdecydowałaś się na prace w jeziorku? jakie proponują zarobki?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org