poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wczoraj tyle się wydarzyło !!!

Temat pisała chyba blondi;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wczoraj tyle się wydarzyło !!!

A tak słyszałem że KFC ma też być wie może ktoś czy to prawda ?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Musisz przeglądać ogłoszenia. Czasem zdarzają się takie psy, ale zwykle to wraki, które na początek trzeba doprowadzić do stanu używalności. A nie mógłby to być inny pies, również mały?

czena za metro to od 22>25 zł
600952837 masz namiar na dobrych ludzi ni dawno mi robili i jestem zadowolony

@OjciecR. - czasem dobrze, jest z kimś inteligentnym pogadać :)
@wads - poszukuję lidera i zarazem partnera do biznesu. Po więcej informacji zapraszam na spotkanie i rozmowę.
@Klara25 - dziś spotkałem się Beatą z którą rozmawiałaś na stacji. Również zainteresowana i pewnie się przyłączy.

jesli dla was sala w jedrusiowej jest rewelacyjna to gratuluje guuustu.bylem w niedziele na kumunii w perle sala super,robi wrazenie.obsluga mila na 5. jedzenie porcje duze i smaczne.polecam naprawde warto.

popieram ,bylem w styczniu u nich na weselu i jedzenie porazka porcje male a obsluga fatalna,nie polecam

popieram delfinka20

zarejestruj psa w innym mieście m.in. w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu czy Łodzi, dostaniesz numerek dla psa i po kłopocie

kitejumper wiem kolego bo te spotkania o 9 na BP to ustawiłem ja kilka lat temu jak jeździliśmy tylko we dwoje z S.R. i ekipą z Białego :)
Tak tylko odgrzebałem stary post :) Pozdro dla ŁOFROĄDOWCUF

Kupiłem 2 tyg temu NAC z napędem 6.75KM i jestem póki co bardzo zadowolony,mocny silnik,duża regulacja i wygoda użytkowania.

Galeria Narew popłybeła z nuretm rzeki o tej samej nazwie. W przypadku galeri Narew widac dobitnie ile sa warte zapewnienia i obietnice miejscowego biznesu.

Chciałam go zabrać i zawieźć do schroniska, ale gdy podchodziłam czmychnął szybko i biegiem pognał. Widziałam z daleko że wpadł na jakąś posesję gdzie była otwarta brama. Widocznie był to jego dom.

Piesek czuje się dobrze.Wciąż za domem.Jest niewiele większy od yorka.

Jak w tytule...proszę o jakiekolwiek ciuszki dla dziewczynki 2 tyg.Chcę pomóc dziewczynie ,która ur. w Słupsku,ma tylko 17 lat.Nie usunęła ciąży,kocha to dziecko.Jeśli coś macie,piszcie na e-mail.Zrobię paczkę i wyślę.
Podaję link do jej apelu:
http://www.mojeciuchy.pl/artykul/46366/0/Potrzebuje.html

moze i tak ale stare modele a ten co ja kupiłem to na allegro po 200 były tez kupuje na allegro

model który jest wart w sklepie 199 zł bo patrzyłem
Oto link
http://pl.def-shop.com/Cipo-Baxx/Meskie/Spodnie/Jeansy/Classic-Fit-Jeans/Cipo-Baxx-Twilight-Classic-Fit-Jeans-Light-Grey.html

Zgoda , Autor: von chrupka , przeczytaj tylko dokładnie post z godz 14:51 , a TAM masz odpowiedż .
CZY TU u nas w Łomży TO ma racię bytu ?

Dlaczego upadły w ostatnim czasie ;
Kafeteria na ul. Rządowej , Pijalnia Czekolady przy ul. Kazańskiej , Vanilia Cafe w centrum 4 + , Kawiarnio-Restauracja "Apollo" przy ul. Wyszyńskiego na basenie , pizzeria Diabolika na Spokojnej ....

Wszystkie lokale gastronomiczne w Łomży świecą pustkami i cienko przędą na granicy rentowności .

Autor: biess(pieczny), czy Cię pop....ło?

W JAKIM CENTRUM UWAGI ?
Może to dla was jest szczyt wszystkiego i " kariery " brylować tu na forum w wirtualnym świecie . MNIE TO WALI i koło d...y lata , co wy sobie myślicie .

PS:
Jakbyś był choć trochę obiektywny , to przejrzałbyś ostatnie tematy , z ostatnich dni , gdzie NIEZALEŻNIE od tego , czego temat dotyczy , PIERWSZY maruda we wsparciu z _małĄ_ i czasami siwąsuką -
PIERWSI zawsze szukali ch..a do d..y , wypisując głupkowate , oderwane od tematu komentarze pod moim adresem .

Mnie to , tak jak i wy , koło ch..a lata , ale bez napinania się - nie schowam głowy w piasek i nie powiem , że deszcz pada , jak jakiś CIUL mi w twarz pluje .

POWODZENIA !

Tj dokładnie jak wchodzisz na Nowogrodzką od Urzędu pracy idzesz w dół troszkę jest biały budynek bodajże na parterze jest sklep. na 1 piętrze jest to miejsce zaraz na przeciwko szkoły po drugiej stronie ulicy . Wiem bo byłem ;)

...jeżeli bierzesz to co ci proponują to w większości sal będzie ok...natomiast jeżeli chciałabyś jakieś "wydziwasy" to a i owszem - wszystko obiecają ale trzeba na weselu przypilnować i upomnieć się bo nie zawsze "pamiętają"... wszędzie dobrze gdzie dobra atmosfera, zespół i jakieś dodatkowe atrakcje... a poza tym wszędzie bardzo podobnie - dewolaj, strogonow, rosołek i barszczyk ;)...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org