czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Małgonia błońska-kidawa nie przegra z panem Andrzejem Dudą w walce o prezydenturę

Kod na dziś REPREZENTACJA :) 15 minut do orange :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Małgonia błońska-kidawa nie przegra z panem Andrzejem Dudą w walce o prezydenturę

Kurcze, szukam w internecie i nie moge znalezc tego sklepu, zadnego kontaktu,jaki to jest dokladnie adres.
Nie jestem z Lomzy i dlatego nie orientuje sie co i jak.
Bede wdzieczna o podanie kontaktu do nich.

Re: Małgonia błońska-kidawa nie przegra z panem Andrzejem Dudą w walce o prezydenturę

ile taka przyjemnosc kosztuje?

http://www.skladpodbielski.pl/kontakt

zadzwoń i dopytaj 518 362 426

roj podalem wczesniej nr.tel.w 2 miejsca gdzie to robia.Ilez to zachodu zadzwonic i zapytac.Cena zalezy od marki samochodu.Inaczej przeciez zaplacisz za Seicento a inaczej za Corolle.

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=517999&t=517999
Może ktoś odebrał Wasza sunię,zadzwońcie i dopytajcie...

Szkoda biedaka może pomogę zajżyj w ten link
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=517999&t=517999
sam mam yorka

Ja ide do ILO jezykowo - prawnicza ;) Uczę się tam w gimnzajum nauczyciele są śmieszni ;) fajna atmosfera i łatwa przyszłość ale wszedzie trzeba sie uczyć ;)

Dlaczego muszą ja remontować w godzinach największego ruchu i upału?

pomysł idealny !tj. kawiarnia +piwko do tego jakaś kapela co by co jakiś czas pograła na żywo !

odrazu sprowadzam cie na ziemie bo zaraz uslyszysz ze otwieraj tak bedzie sporo gosci ale zacznijmy od poaczatku zus 1000zl wynajem lokalu w sensownym miejscu min 2 tys + rachunki suma sumarum jak sam bedziesz stal non stop za lada co miesiac musisz lekko reka oddac 3 tys nie wspominam juz o kosztach poaczatkowych jak przygotowanie lokalu reklamy itd teraz policz po ile bedziesz sprzedawal ciasto 3zl?? kawa 4zl??? zeby zarobic na same utrzymanie musisz przynajmniej z 1000 ciastek sprzedac i 1000 kaw co daje sredni 32 kaw i 32 ciastek dziennie a sa to przeciez dopiero koszty ktore bedziesz musial ponosic z marszu i tak nawet przy tych cenach gro osob nie przyjdzie do ciebei z prostego wzgledu brak kasy i brak przyzwyczajnei do chodzenia po kawiarenkach tak wiec moja dobra rada nie marnuj pieniedzy bo tu ci sie nie uda

marudnA , i co chciałAś przez to powiedzieć ?
Kogo , oprócz gimnazjalistów z twojego fan clubu TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , to interesuje , że zdziecinniały dziad jedzie na dwa tygodnie gdzieś na zabitą dechami wieś , bez dostępu do neta , gnój wywalać ?

Jednego IDIOTY mniej na tym forum i będziemy mieli chociaż dwa tygodnie spokoju bez twoich głupich postów, gdzie w każdy temat , obojętnie czego by nie dotyczył , wstawiasz swoje oderwane od meritum sprawy , INFANTYLNE , głupkowate komentarze .

No , może jeszcze i siwasuka będzie wyła do księżyca za tobą , jak cieczki dostanie ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org