Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W tzw. proteście przedsiębiorców, pełno wszelkiej hołoty, a najmniej przedsiębiorców. |
Też trochę nie rozumiem jak można zgubić psa...mam dwa i małe dziecko i nigdy żaden mi się nie zgubił...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W tzw. proteście przedsiębiorców, pełno wszelkiej hołoty, a najmniej przedsiębiorców. |
Nikt tam nie leczył zębów?
|
|
Re: W tzw. proteście przedsiębiorców, pełno wszelkiej hołoty, a najmniej przedsiębiorców. |
Rozwój osobisty to bardzo ciekawy i skomplikowany temat:) Wymienione przez Ciebie kursy i szkolenia obejmują bardzo szeroki zakres wiedzy. Czy jest jakiś temat, którym szczególnie się interesujesz? Powiedz o sobie kilka słów, jakie interesy reprezentujesz, po co szukasz takich ludzi? Podaj powód dla którego taki ktoś będzie chciał z Tobą nawiązać kontakt? Jesteś jednym z nich? Chcesz być jednym z nich? Szukasz rynku zbytu? Szukasz lidera/coach'a? Szukasz jelenia? ;)
|
|
Może ktoś ma nr tel do krawcowej w Janowie bo gdzieś mi się zapodział.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |