Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
teatr im.H.Bielickiej |
with77 masz zle wiadomosci, ula zyje i wierze ze wyjdzie z tego mam wielko prozbe do wszystkich ktozy chca cos powiedziec na ten temat ze jak mają pisac glupoty to niech wcale sie nie odzywają bo to co sie stalo dzis moze kazdego z nas spotkac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: teatr im.H.Bielickiej |
Ja Cię Halinko kochanie nie szpieguję, jakbym śmiał:) A poglądy co do islamu mam bardzo zbieżne do Twoich. Ale w tym przypadku, jeśli chodzi o studentów, to nie widzę problemu, bo oni tylko postudiują i raus do Bangladeszu i tyle. Nie ma tu zagrożenia z ich strony, nie ma czego najdroższa się bać:)! Zbych
|
|
Dajcie link na joka18@interia.pl
|
|
W Jeziorku na zabawie za hamburgera lub małe piwo też robią laski i jakoś nikt tego nie widzi i nie podnosi krzyku jak młode dziewczyny się puszczają i poniżają widocznie takie dzisiejsze wychowanie młodzieży. Żeby, chociaż raz przyjechali rodzice, wychowawcy lub ksiądz i zobaczyli ten raj na ziemi. Ale nikogo takie sprawy nie interesują???
|
|
Wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkośc 90 km/h - to szczęśliwy dzień 100 km/h - cóż Ci Jezu damy 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie 120 km/h - liczę na Ciebie, Ojcze 130 km/h - Panie, wybacz nam 140 km/h - zbliżam się w pokorze 150 km/h - być bliżej Ciebie chcę 160 km/h - u drzwi Twoich stoję, Panie 170 km/h - Pan Jezus już się zbliża 180 km/h - Jezus jest tu 200 km/h - Witam Cię, Ojcze
|
|
ha,ha, na zachodzie tez studenci mieli sie nauczyc i raus! a co wyszło? najlepszy przyklad Abu Hamza (zamiast rąk - haki). te 100 szt to w ciągu 9 m-cy skolonizuje cale podlaskie lacznie z lomża )))))) nie wierzysz w mozliwości podlaskich panien? (........)
|
|
Siemka mozecie przeslac linka z tym filmikiem na adres maldini10@wp.pl z gory dzieki ElO eLo
|
|
No tak ,jak swiat swiatem ,to zawsze na zabawach jakas laske mozna było wyrwac na bajerke,lub na małe co nie co,i nic tu nie ma demoralizacja do tego,masz gadane to podziobiesz ,nie to siedzisz w kacie.Jak sie z takiej zabawy wracało to sie niejeden chwalił co gdzie kiedy i z kim w której stodole.I nikt nikomu w metryke nie zagladał,a pamietam ze trafiały sie młode dzierlatki.Tylko jedna sprawa mnie dziwi ,bo zawsze chwalili sie ci co mieli czym,czyli albo gosc niezła laske poderwał,ze wszystkim gul brykał.albo dziewczyny miały o nim "dobre mniemanie"bo mu sie spodnie nie domykały. I zrozumiałbym wtedy chec upamietnienia takiego zdarzenia na jakims trwałym obrazku.A w tym przypadku ,który zaistniał to ani kolezanka sie nie popisała elokwencja i zdolnosciami aktorskimi.ani supermen który to krecił nie był takim wieeellllkiiim ......supermenem(raczej supermenikiem i to zwiotczałym)wiec w czym rzecz?prokuratura powinna dac młodemu jakiegos psychologa ,zeby sie z własnego ego wyleczył bo nie ma sie czym chwalic kolegom,a panience drugiego psychologa zeby wiedziała ze zawód lodziarki wcale nie musi byc miły łatwy i przyjemny.Ogólem olac cały ten temat ,bo najwiecej to straci szkoła (jak juz nie straciła),a ja mam zamiar tam swe dzieci posłac do gimnazjum
|
|
LOL!!!! a na skwerku będą czarne msze odprawiać i strzelać z łuków do nas
|
|
wracajac do tematu to tak po krotce skrzynia jest lepsza :) Skrzynia zbudowana z MDF (bron boze z wiorowki lub innego szitu) jest duza bardziej sztywna niz tuba ze sprasowanego papieru. Tuba bardziej dudni niz gra. Takze skrzynia i tylko skrzynia. Polecam Zenka, ja i kilku moich kumpli jeszcze sie na nim nie zawiedlismy :) www.fox.4lan.pl . Jesli chodzi o Wawe to www.galeriatonow.pl , profesjonalna robota i beczka smiechu z chlopakami :)
|
|
Nie dziwcie sie panowie ,ze w tym kierunku nic sie nie dzieje,bo zrobic tuning silnika ,lub całego auta ,to trzeba miec troche sprzetu i co nieco w głowie,a jak za byle naprawe mówisz klijentowi 5 dych to mu sie oczy na druga strone wywracaja to o czym tu mówic
|
|
bezmyślosć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |