Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obama antyklerykałem !? |
"LABIRYNT" JEST NAPRAWDE W DECHE PEŁEN SERWIS POLECAM WSZYSTKIM apostata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obama antyklerykałem !? |
a jak trzeba szanowac swoj kraj i go bronic przed obcymi naplywami czarnych mas
|
|
do Ja: ten Twój civik stoi/stał kiedyś dosyć często pod El-jotem? apostata
|
|
Uczenie mediow podstaw geogrefii Polski to marny trod. slyszalem w RMFFM, ze na podlasiu lezy tez Augustow.
|
|
a moze co nie ktore osoby nie to ze sie boja tylko sa za biala rasa popaprance w takim ukladzie o ile tak jest.........
|
|
To całe zamieszanie wydaje mi się przesadzone. Ostatecznie nikomu krzywda sie nie stała. Młodej nikt nie zmuszał, a że głupia jest to inna rzecz i raczej pewna. Podrzućcie mi to na maila dobrzy ludzie bo nie wiem co krytykuję kalafior20@gazeta.pl
|
|
To całe zamieszanie wydaje mi się przesadzone. Ostatecznie nikomu krzywda sie nie stała. Młodej nikt nie zmuszał, a że głupia jest to inna rzecz i raczej pewna. Podrzućcie mi to na maila dobrzy ludzie bo nie wiem co krytykuję kalafior20@gazeta.pl
|
|
Nie wszystkie dziewczyny są mądre, a męskość to nie tylko to, co w spodniach, ale i sposób bycia... no ale do tego trzeba wyrosnąć z gówniarstwa i zacząć w końcu być tym mężczyzną... a to dla niektórych jest nieosiągalne..... kaz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |