Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przybłęda się obraża za prawdę |
dokładnie o tego on często jest ubrany na biało ...dziewczyny trzymajcie sie z daleka od niego bo szkoda waszych nerwów na frajerstwo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przybłęda się obraża za prawdę |
Przygotowany wspólnie posiłek bedzie smakował lepiej :)
|
|
ode mnie 170 głosów, nie odpuszczam... Złota 20 głosuje w kratkę spadamy codziennie !!! jest słabo, ech
|
|
ostatnio widziałem takie na poznanskiej u "podbielskiego" w nowym sklepie ogrodniczym
|
|
Kiedys byl taki program o niejadkach. Ukazany byl taki trik odnosnie jedzonka dla dziecka.Przede wszystkim nakladaj np.obiadek na duzym talerzu niewiele,tak aby wg ciebie nie chodzilo glodne.Chodzi o to ze wielkosc talerza burzy ilosc na nim nalozona. Mowiono tez o wspolnym przyzadzaniu posilkow. Do lekarza idz w ostatecznosci.Przepisze jaki syrop na apetyt. Wg mnie teraz gdy robi sie cieplej dziecko bedzie mniej jadlo,a gdy sie zbiega to samo przyjdzie i sie upomni.Nie panikuj. Skup sie by za to wiecej pilo,zwlaszcza wode.
|
|
Jest taki stereotyp o świetlówkach,że podczas startu pobierają straszne ilości prądu powielany przez prawie wszystkich którzy mają tradycyjne żarówki. JEST TO WIERUTNA BZDURAAAA DO KWADRATU!!!Sam sprawdzałem,świetlówki Philipsa,Osrama i te z Lidla(Livarno) urządzeniem do pomiaru prądu.Deklarowana wartość mocy była wyświetlana od razu na urządzeniu,żadnych wahnięć przy starcie.
|
|
Ja lubię, dużo jeżdżę na rowerze ale niestety póki co sam. Mam kilka ulubionych tras ale teraz zamierzam zwiększyć przejeżdżany dystans. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów :)
|
|
Chętnie sprzedam toaletkę razem z łóżkiem i szafą do sypialmi
|
|
|
Przestań, każdy człowiek skoordynowany ruchowo obczai sobie w internecie o co kaman (np. długość kijów etc.) looknie na YT i da radę, a dziadki i tak będą chodzić po swojemu i udawać, że uprawiają ten sport. :-) Tak mi się wydaje przynajmniej, ale może się mylę i chętni się odezwą. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A to jeszcze to i zmykam :) Milutkiego słonecznego :) http://www.youtube.com/watch?v=hgpOdxuOKLI&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
u nas wszyscy maja samochody i nikt nie bedzie jezdzil na rowerze bo go stac na benzyne i wogole wsszyscy sa bogaci w miescie i nie beda z siebie robic posmiewiska niestety ale taka jest mentalnosc tutejszej spolecznosci
|
|
Spruj stare koronkowe czarne majtki i rekawiczki i uszyj. Zwaz tylko by nie szyc z klina bo wyjda pozolkle miejsca.
|
|
Witam poszukuje osoby ktora mogla by zalatwic platnie czy nie odplatnie prace w niemczech konkretnie hannover lub jego okolice
|
|
Jeśli ktoś lubi "dać sobie w udo" (lżej po południu,a trochę mocniej w weekend) to niech smaruje na GG 37957474 lub forumowy e-mail.
|
|
A macie jakieś namiary na ten warszat w konarzycach?
|
|
Zgadzam sie co do szansy...ale biorąc pod uwagę stopę bezrobocia tutaj to mam spodziewać się telefonu od pracodawcy za rok!! Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |