Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauczyciele powiedzieli - dość ! |
BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!! DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!! BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!! PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!! ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauczyciele powiedzieli - dość ! |
BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!! DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!! BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!! PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!! ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?Zbych napisał(a):
|
|
BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!! DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!! BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!! PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!! ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?Zbych napisał(a):
|
|
heh, przyklady mozna mnozyc godzinami :) przed chwila znalazlem stary link, ktory jest najbardziej stosowny do tej sytuacji :D http://www.telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=2162 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
aha Polacy mogą żyć wszędzie gdzie chcą ale Polska to już tylko dla Polaków peace :)
|
|
jakbyś napisała to tylko raz,a nie cztery,to też bym normalnie przeczytał
|
|
Jestem zdenerwowana bo on pisząc, że to koleś, który stoi na samej górze trzeci od lewej wskazał niewłaściwą osobę.
|
|
od chuck norris odpierdolta sie od giela on jest zajebisty jak nie macie sie kogo czepiac to czepiajcie sie tej szmaty co sie (q...) po kiblach a (...) wcale nie jest lepsza w telewizji wyszla jakos grubo wszystko!!!!
|
|
w tym wypadku zginęły 3 osoby.20letnia dziewczyna zginęła w szpitalu:(a jej rodzice na miejscu. Ula na zawsze pozostanie w naszych sercach:* SPIESZMY SIE KOCHAC LUDZI...TAK SZYBKO ODCHODZA;(
|
|
do Ja: ten Twój civik stoi/stał kiedyś dosyć często pod El-jotem?
|
|
hauzer tobie naprawde sie nudzi w domu :) Proponuje ci casting zrobic ( dodaj jednak swoje zdjecie na fotce:P )
|
|
koczisss swoje mądrości zachowaj dla portalu forum "Bialystok" i nie szpieguj. Swoje zdanie mam prawo miec i nikt tego mi nie odbierze. i nie musicie kpic ze mnie! Macie inne to prosze bardzo uzasadnic i możemy dyskutowac i się przekonywac. Widze ,że to wy jesteście odmiencami a mnie zarzucacie ciemnogrod ? nie mieści się wam w głowach, że inaczej patrze na islam i mam inne zdanie ?" BRAWO "
|
|
koczisss swoje mądrości zachowaj dla portalu forum "Bialystok" i nie szpieguj. Swoje zdanie mam prawo miec i nikt tego mi nie odbierze. i nie musicie kpic ze mnie! Macie inne to prosze bardzo uzasadnic i możemy dyskutowac i się przekonywac. Widze ,że to wy jesteście odmiencami a mnie zarzucacie ciemnogrod ? nie mieści się wam w głowach, że inaczej patrze na islam i mam inne zdanie ?" BRAWO "
|
|
zeby w tej ladzie były poduchy powietrzne to by zyli niech teraz zalujo ze nie zamowili air bag do ładzianki
|
|
chciałabym sprostowac:dowiedzialam sie wczoraj ze Ula takze nie zyje,ale PRZEPRASZAM bo to jest nie prawda<tak wlasnie roznosza sie plotki> Do Spiero : idioto jak nie masz nic ciekawszego do poiwedzenia to lepiej nie zabieraj glosu!!widziales te zdjecia z tego wypadku,to ze Ula zyje to cud,a zainstalowanie poduzek poiwetrznych nic by nie pomoglo!!!ty lepiej zainataluj sobie jakies implanty w muzgu albo siedz cicho!!!! ale zrozumiesz to pewnie jak ty kogos stracisz w tak tragichnym mypadku. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA NIEWIARYGODNE INFORMACJE Ula jesteśmy z Tobą:*3maj sie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |