wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nauczyciele powiedzieli - dość !

BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!!
DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!!
BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!!
PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!!
ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nauczyciele powiedzieli - dość !

BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!!
DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!!
ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?Zbych napisał(a):

ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?Zbych napisał(a):

heh, przyklady mozna mnozyc godzinami :)

przed chwila znalazlem stary link, ktory jest najbardziej stosowny do tej sytuacji :D

http://www.telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=2162

Uwaga!!! nabity :)))))

aha Polacy mogą żyć wszędzie gdzie chcą ale Polska to już tylko dla Polaków

peace :)

jakbyś napisała to tylko raz,a nie cztery,to też bym normalnie przeczytał

Jestem zdenerwowana bo on pisząc, że to koleś, który stoi na samej górze trzeci od lewej wskazał niewłaściwą osobę.

od chuck norris odpierdolta sie od giela on jest zajebisty jak nie macie sie kogo czepiac to czepiajcie sie tej szmaty co sie (q...) po kiblach a (...) wcale nie jest lepsza w telewizji wyszla jakos grubo wszystko!!!!

w tym wypadku zginęły 3 osoby.20letnia dziewczyna zginęła w szpitalu:(a jej rodzice na miejscu. Ula na zawsze pozostanie w naszych sercach:* SPIESZMY SIE KOCHAC LUDZI...TAK SZYBKO ODCHODZA;(

do Ja:
ten Twój civik stoi/stał kiedyś dosyć często pod El-jotem?

hauzer tobie naprawde sie nudzi w domu :)
Proponuje ci casting zrobic ( dodaj jednak swoje zdjecie na fotce:P )

koczisss swoje mądrości zachowaj dla portalu forum "Bialystok" i nie szpieguj. Swoje zdanie mam prawo miec i nikt tego mi nie odbierze. i nie musicie kpic ze mnie! Macie inne to prosze bardzo uzasadnic i możemy dyskutowac i się przekonywac. Widze ,że to wy jesteście odmiencami a mnie zarzucacie ciemnogrod ? nie mieści się wam w głowach, że inaczej patrze na islam i mam inne zdanie ?" BRAWO "

koczisss swoje mądrości zachowaj dla portalu forum "Bialystok" i nie szpieguj. Swoje zdanie mam prawo miec i nikt tego mi nie odbierze. i nie musicie kpic ze mnie! Macie inne to prosze bardzo uzasadnic i możemy dyskutowac i się przekonywac. Widze ,że to wy jesteście odmiencami a mnie zarzucacie ciemnogrod ? nie mieści się wam w głowach, że inaczej patrze na islam i mam inne zdanie ?" BRAWO "

zeby w tej ladzie były poduchy powietrzne to by zyli niech teraz zalujo ze nie zamowili air bag do ładzianki

chciałabym sprostowac:dowiedzialam sie wczoraj ze Ula takze nie zyje,ale PRZEPRASZAM bo to jest nie prawda<tak wlasnie roznosza sie plotki>

Do Spiero : idioto jak nie masz nic ciekawszego do poiwedzenia to lepiej nie zabieraj glosu!!widziales te zdjecia z tego wypadku,to ze Ula zyje to cud,a zainstalowanie poduzek poiwetrznych nic by nie pomoglo!!!ty lepiej zainataluj sobie jakies implanty w muzgu albo siedz cicho!!!! ale zrozumiesz to pewnie jak ty kogos stracisz w tak tragichnym mypadku.

JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA NIEWIARYGODNE INFORMACJE

Ula jesteśmy z Tobą:*3maj sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org