Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SKARBY NARODOWE w rękach Donalda Tuska |
"osób byłobyn więcej tylko za mała sala była wyn ajęta. Kto BYŁ to widział, że Centrum wypełnione było po brzegi:D a co niezmiernie ciesze i przyznam szczerze, iz sam się zdziwiłem to średnia wieku. Ani moherowych beretów, ani aksamitnych kapeluszy nie było za wiele. Przeważały osoby w wieku od 16 do 20 kilku lat. Dzięki czemu MW pozyskała znów nowych członków:P Najzabawniejsze były dziewczyny, które ustawiły się w kolejkę żeby zrobic zdjęcie z Giertychem.... heeh Romek atrakcyjny się okazał:D" degreg : Takie bajki, to komu innemu... ...wypełnione były miejsca siedzące i ich okolice. Średnią wieku zaniżało MW, które obstawiło spotkanie ;). "Moherów" nie brakowało. Raczej ogólnie większość mężczyźni. Dziewczyny? Na palcach jednej ręki można było policzyć. Chyba, że masz na myśli starsze panie. Jakoś zapomniałeś powiedzieć, ze parę osób w ramach protestu wyszło. PS. Ogólnie spotkanie było żenujące. Parteigenosse Giertych okazał się jak zwykle świnią. Psioczył na PiS obarczajac winą o jakieś prostytutki. Gdy kończą się argumenty zaczyna się Urban. Miałem złe zdanie o LPR. Teraz mam jeszcze gorsze. Zmieńcie Giertycha, może będzie lepiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SKARBY NARODOWE w rękach Donalda Tuska |
Kto wygrał w tych sparingach? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Cóż tekst Pani Hanki był bardzo ogólny mógł mieć zastosowanie do innych reklam lub celów. Został może odpowiednio zmodyfikowany.Nie przypuszczam żeby tak inteligientna kobieta z góry wiedziała do czego jest to wykorzystane. A może ktoś wykorzystał jej głos bez jej wiedzy i zgody, a to już idzie pod prokuratora.
|
|
Misiek2 - czy vectra ci chociaż płaci za taką reklamę ? Obecnie: "witam i mam małe pytanko. Jestem teraz u kumpla, który ma internet z vectry. Własnie zastanawiam się nad zmianą dostawcy i chciałbym zasięgnąc informacji na temat internetu z vectry.. Jak chodzi, jak z awaryjnością itp. za odpowiedzi dziękuję..." Odświeżasz post z 28-10-05 temat: Vectranet A co najlepsze temat: Internet w Vectrze: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=28543&t=28543#reply_28543 Autor: misiek2 (---.lom.vectranet.pl) Data: 31-03-05 21:16 Witam i pozdrawiam..Od niedawna mam założony internet z vectry i chciałem się podzielić swoimi spostrzezeniami i poznać opinie innych osób na ten temat. Otórz miałem internet z innych firm i w kazdej z nich były jakieś ograniczenia, problemy itp. Od pewnego czasu mam łącze z vectry i naprawde jestem zadowolony. Transfery są takie jak podają i nie ma problemów. Czy to tylko u mnie tak, moze jestem szczęsliwcem, ale gorąco polecam. Jest OK.. Czy ty naprawdę niewiesz z jakiej firmy masz neta ???
|
|
podejrzewam, że odsetek rozsądnych kierowców w Tirach jest znacznie większy niż w osobówkach!
|
|
inet - mam i choć na początku narzekałem, to teraz polecam... wyrobili się! ...i ceny są dużo atrakcyjniejsze...
|
|
Myślisz że jak go ojciec spierze to coś z tego będzie? Rękoczyny do niczego nie prowadzą , podstawą jest rozmowa. Może on powinien teraz chodzić do Kuratora , Psychiatry czy coś w tym stylu A co do dziewczyny to..... No coment Kolesia też nie znam więc nic nie powiem na jego tamat .. ale jedno jest pewnie nie zachował się dobrze.... a wręcz tragicznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |