Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykanie oskarżają Chiny o „wypuszczenie w świat wirusa”. Chcą gigantycznych odszkodowań |
Jeśli np. ja zarabiam miesięcznie 2400 na rękę a kobieta jeszcze studiuje ale otrzymuje stypendium, to da się godnie przeżyć wynajmując mieszkanie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykanie oskarżają Chiny o „wypuszczenie w świat wirusa”. Chcą gigantycznych odszkodowań |
nie polecam.Drogo i niezbyt dobre mają naprawy!
|
|
Re: Amerykanie oskarżają Chiny o „wypuszczenie w świat wirusa”. Chcą gigantycznych odszkodowań |
z tego co pamiętam no to od bardzo wielu lat , będzie chyba zaraz po wojnie zaczeli egzaminy na kartę motorowerową ... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
paaula łap się dalej bo ta i ta forma jest prawidłowa. Zajrzyj do słownika.
|
|
6 osób to już całkiem niezły wynik, a o trenerze nic nie słyszałam..
|
|
Ciężki to temat widzę jak na Łomżę i trudno o takie osoby. Trener z tego co wiem nie jest zainteresowany moim tematem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |