Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Resort sprawiedliwości chce wprowadzenia prewencyjnej konfiskaty majątku bez wyroku |
Pani Leończak na hipokratesa lub na ulicy dlugiej obok pana poznalskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Resort sprawiedliwości chce wprowadzenia prewencyjnej konfiskaty majątku bez wyroku |
prawaków tam nie obługują
|
|
Re: Resort sprawiedliwości chce wprowadzenia prewencyjnej konfiskaty majątku bez wyroku |
I koniów też nie było?
|
|
durna reklama i durne pizdy, może jej mało płacą i nie uśmiecha się jej uśmiechać do durnych pizd, bo głupim cipom się tak chce... Jeżeli zachodzę do sklepu obczaić sobie buty, to oglądam buty, a nie miny i jej humory bo mam ją w dupie i płace za buty, a nie za jej pysk, a jak chcecie płacić za uśmiech, to se idź lafiryndo jedna z druga do burdelu
|
|
Mi chodzi głównie o kulki, więc może i tam będą dobre.
|
|
Myślę, że jeżeli nie potrafisz sobie poradzić z odpowiedzią na takie pytanie to może lepiej "nie żyj na własny rachunek".
|
|
Jeżeli chodzi ci o kulki to odezwij się do mnie 515 385 623 lub gg:4634599 Sprzedam każdą ilość kulek 0,20g. Do środy jestem w okolicy, potem wyjeżdzam, więc jak coś to szybko kontaktowac się.
|
|
512149278 kontakt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |