poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeden z liderów PełO Zdradek sikorski zaproPOnował, aby monika olejnik wystartowała na prezydenta

Właśnie otworzyłem firmę dokładnie w tej branży: instal-tom.lomza@wp.pl - osoby zainteresowane, proszę o kontakt, chętnie przedstawię swoją ofertę.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeden z liderów PełO Zdradek sikorski zaproPOnował, aby monika olejnik wystartowała na prezydenta

hmmm posiadam motor yamaha fz6 naked 2006 i sciagama go z angli bo przyjezdzam na miesiac i chce miec swoj transport a mieszkam na niemcewicza w blokach i nie pozwole by stal pod blokiem na noc:)

Re: Jeden z liderów PełO Zdradek sikorski zaproPOnował, aby monika olejnik wystartowała na prezydenta

Witam, niestety strony www jeszcze nie posiadam, osobom zainteresowanym podaję e-mail. Dojazd do klienta i wycena gratis.

Gramy do końca, z nami marnie, ale spadają także inni. Nie odpuszczamy !!!
Ode mnie 170 pączków.

latwo go znaleźć :)

http://fotowtopa.pl/fotki/986/e99ac91a0b8f70ca02520c169a0980243e082ea7.jpg[/ing]

Wystarczy podążać za wzrokiem :)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org