Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef PełO borys budka - mam satysfakcję, że wybory prezydenckie nie odbyły się 10 maja. Dzięki Bogu PiS nas POsłuchał |
czy w naszym {kochanym } miescie podejmie sie ktos przekladki z anglika na europe? chodzi o BMW X5
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef PełO borys budka - mam satysfakcję, że wybory prezydenckie nie odbyły się 10 maja. Dzięki Bogu PiS nas POsłuchał |
Oprawa muzyczna ślubu. Łomża, Grajewo i okolice. Bogaty repertuar. Gitara, instr. klawiszowe, jak i organy kościelne. Zapewniamy wzbogacenie liturgii oprawą muzyczna, podkreślającą nastrój wydarzenia. Atrakcyjne ceny. Demo na maila. Kontakt: krzysieq1226@vip.wp.pl
|
|
Re: Szef PełO borys budka - mam satysfakcję, że wybory prezydenckie nie odbyły się 10 maja. Dzięki Bogu PiS nas POsłuchał |
Ciekawe z jakiego powodu zapadała sie droga w kierunku starego mostu;) To nie powinno nazywać sie ssakiem, tylko szkodnikiem;) Pozdrawiam
|
|
kto wierzy w to i kupuje ten frajer
|
|
Nie wiecie, czy płatne są wystawy czy teatr?
|
|
Do takiego sklepu sam bym poszedł.Jeśli to nie tajemnica to który?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |