poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polityka

super reklama :-D

bogdan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polityka

To trzeba tępić, a nie ratować...

...

głupiś. co ty wiesz o bobrach

Koledzy i koleżanki!
Jakie Wy do k-nędzy, macie problemy z różnymi naciągaczami i przekrętami, którzy nabijają sobie kabzę kosztem innych. A wrzucić takiemu chvjowi do auta odpowiedni koktail. I nieważne czy siedzi tam, czy nie.Co najwyżej, niech spierd*ala.
Będąc kiedyś w USA, gdzie glina na glinie siedzi, byłem naocznym świadkiem pewnego zajścia. Otóż, podjechało samochodem 5-ciu małych półtorametrowców z Salvadoru. I wypadłwszy na zewnątrz, tak ślicznie opukali murzynowi Toyotkę baseball'ówkami, aż miło było patrzeć. Bambus dorabiał na handlu marychą i widocznie był im coś winien. W dodatku w biały dzień i na jego oczach. Wiem bo mieszkałem naprzeciw murzyna, więc wyszedłem sobie popatrzeć. No ale, gyby ktoś pytał, to oczywiście niczego nie widziałem.

...

Sklep ok, sprzedawczynie jak wyzej, ponuraki

...

U RUSKICH POD WIATO MOŻNA KUPIĆ TANIE PŁYTKI I UKŁADAJO W CENIE HAHA

rudy błazen z druhem

zgadza się sklep fajny a pani tam stojąca jakby była za karę - zero zaangażowania...:D

Dzień dobry ;))

http://www.youtube.com/watch?v=RHIIATt0BaM

...

Jesli chodzi o dobór koloru to tylko i wyłączie Zezowaty z tym sobie dobrze radzi.Jednym okiem patrzy na próbkę ,a drugim na dorabianą farbę.Komputer przy nim to pikuś. Czasami można go tu na forum spotkać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org