Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polityka |
super reklama :-D bogdan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polityka |
To trzeba tępić, a nie ratować... ...
|
|
głupiś. co ty wiesz o bobrach
|
|
Koledzy i koleżanki! Jakie Wy do k-nędzy, macie problemy z różnymi naciągaczami i przekrętami, którzy nabijają sobie kabzę kosztem innych. A wrzucić takiemu chvjowi do auta odpowiedni koktail. I nieważne czy siedzi tam, czy nie.Co najwyżej, niech spierd*ala. Będąc kiedyś w USA, gdzie glina na glinie siedzi, byłem naocznym świadkiem pewnego zajścia. Otóż, podjechało samochodem 5-ciu małych półtorametrowców z Salvadoru. I wypadłwszy na zewnątrz, tak ślicznie opukali murzynowi Toyotkę baseball'ówkami, aż miło było patrzeć. Bambus dorabiał na handlu marychą i widocznie był im coś winien. W dodatku w biały dzień i na jego oczach. Wiem bo mieszkałem naprzeciw murzyna, więc wyszedłem sobie popatrzeć. No ale, gyby ktoś pytał, to oczywiście niczego nie widziałem. ...
|
|
Sklep ok, sprzedawczynie jak wyzej, ponuraki ...
|
|
U RUSKICH POD WIATO MOŻNA KUPIĆ TANIE PŁYTKI I UKŁADAJO W CENIE HAHA rudy błazen z druhem
|
|
zgadza się sklep fajny a pani tam stojąca jakby była za karę - zero zaangażowania...:D
|
|
|
Jesli chodzi o dobór koloru to tylko i wyłączie Zezowaty z tym sobie dobrze radzi.Jednym okiem patrzy na próbkę ,a drugim na dorabianą farbę.Komputer przy nim to pikuś. Czasami można go tu na forum spotkać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |